Bir süredir ps4 slim yada ps4 pro bakınıyorum. Ucuz yollu temiz birsey gelirse alayım diye. Piyasası belli ama makul derecede ucuza koyanlar da oluyor. Malum site de bir tane ps4 pro dek geldi dün. Get ile alışveriş için açılmış 2450 TL. Arkadaşa yazdım klasik sorular, sorun varmı, yazılımsal donanımsal, kutu fatura varmı, garantisi bitmiş sanırım vs. Hemen geri dönüş aldım. Hiç bir sorun yok sıfır ayarında temiz ürün vs. Tamam dedim. Sonra tekrar yazdı nerde oturuyor sunuz surda. İsterseniz aynı ürünü getsiz de ilanı var o ilan da 2100 TL gibi birsey idi. Baktım ps4 pro 2100 TL. Diğer ilana get komisyonu eklemiş normal olarak. İsterseniz get siz alır iseniz havale yaparsınız komisyon odemezsiniz dedi profile girdim baktım ilanı koyalı 1 hafta olmuş. O ilani orada aynı gün ucururlar normal de o fiyata. Ben ilana bakarken yazmaya devam ediyor. Kutusu var faturası var söyle temiz böyle güzel ballandıra ballandıra anlatıyor. İşte burda tanıdığınız var ise alabilir isterseniz gelin deneyin. O anlattıkca ben gülmeye başladım. Dedim size hayırlı satışlar. Engelledim Gitti. Demem o ki ucuz peynir fare kapanın da bulunur. O fiyata hiç bir satıcı satmak için bu kadar ısrarcı olmaz, 1 günde 100 kere satar zaten. Burda amaç adam hem normal satıyor hemde get ile ürününe güveniyor. Demekki ciddi satıcı diye güven vermek alıcıya. Get ila alsak kesin göndermeyecek. Şu da var kargo teslim zamanina 5 iş günü içinde yazıyor. Ben sordum hemen veririm 1 saat içinde kargo ya deyince tamamen inandım tokata geleceğime. 3 kuruş aşağı alalım diye tokatlanmaya gerek yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim