Şimdi Ara

Bir dizüstü bilgisayarın kullanım ömrü ne kadardır sizce ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
6
Favori
46.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 senesinde almıştım 6 sene oldu taş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayet etsek tecavüzden 50 yılla yargılanırsın
  • 2010 yılında aldığım Samsung R580 hala dipçik gibi. Bataryası ölmüştü, onu değiştirdim. Oyun moyun koyun oynamadığım için de rahatlıkla yetiyor.

EDIT: Kaç yıllık konuymuş. Fena düştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 3 Şubat 2017; 10:38:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 15 yil

• Bizim bi geometri hocası vardı tam kafa adam disk sürücü bozulmuş harici disk sürücü almış klavye bozulmuş harici klavye zaten mouse kullanıyor açık usb port kalmayınca bi çoklayıcı almış laptop bildiğin masaüstü bilgisayara dönüşmüş.

• 2000 model hp laptop kullanmaya devam ediyorum.
    evi su bastı laptop suyun altında kaldı,kuruktuktan sonra gene birşey olmamış.
    browser da gezmek için iş görüyor.
    çocuklarıma falan kalıcak herhalde laptop.ilerde antika diye satarım
  • cefucsa kullanıcısına yanıt
    Resimdeki Dizüstü 2006 model HP dv5000 3.5 yıllık değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

2000 model hp laptop kullanmaya devam ediyorum.

Torrent kur, remote ayarlarını yap sömür hocam

• 2002 senesinden kalma laptop var babamda hala calisir durumda (kullanmiyoruz tabiki) fakat tertemiz ve calisir durumda tek sorunu cok eski. Teyzemin ortalama 7 senelik laptopu var hala calisir durumda ve hala cok performansli. Yaslilar cok iyi kullaniyor temiz kullaniyor. Benim kendi laptopum 1 yillik ekran karti gg oldu vura vura

• quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

kesinlikle 4 sene toşibam 4 yaşında ve cd okumuyor ekranı arızalı touchpad işini eskisi kadar iyi yapamıyor hoparlörelr de cızırdıyordu bu yaz sonunda değiştirdim canavar gibi bir masaüstü topladım
    +batarya şarj tutmuyor

toşiba bendede var satellite daaa bir yıl olmadan ısınma pıroblemi gösterdi nasi iş bu ya mavi ekranda çabası

vatandan 2.100 e aldıydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeforeIforget -- 3 Şubat 2017; 12:13:55 >
  • Asus n53sn sz174v adlı laptopumu 6 sene kullandım . Laptop hala çalışmakta , ancak artık tabi işlemler yaparken artık yavaşlamış ve pili ölmüş durumda , şarja bağlı olarak kaç senedir çalışmakta en sonda fanı bozulmuştu onu değiştirmiştim . Klavyesindede artık uzun süreli kullanımlardan dolayı bazı tuşları algılayamayabiliyor , sert basmak zorunda bıraktırıyor . Ağırlığıda 2.7 Kg ağır bir laptop . 2014 yılının eylüle kadar çıkan oyunları çalıştırdı sonra tabi artık kaldırmamaya başladı ve bende ps4'e geçiş yapmıştım . Şimdide yeni Macbook'lardan aldım , artık benim için ömrünü doldurdu ama çöp olduğundan değil artık bana yetmediğinden . Onun için bilgisayarı evde aileme bırakıyorum , iş yükü fazla olmayan hızlı seri istemeyenler için hala iş görecek halde , zamanında 2.271 TL'e almıştım fiyatının hakkını kesinlikle verdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 3 Şubat 2017; 12:32:51 >
  • 2006 yılında Toshiba A200-1BP modelini aldım ocak ayına kadar kullandım pili bitik kullandım son üç yıldır vista güncellemesini kestikten sonra çoğu Web sayfasını açmamaya başladı ayrıca 2 gb ram yetmiyor baya yavaşladı babamın kullandığı Asus eee pc netbook modelini aldım pili üç dört saat gidiyor yeterli ama 1 gb ram olduğu için yavaş ve xp olduğu için güncelleme olmadığı için çoğu sayfa bunda da açılmıyor bu fiyatlarla yeni bir bilgisayar alamayacağım için windows 10 deneme sürümünü indirip uyarsa lisansını alayım dedim indirirken bir süre sonra duruyor indirmeyi iptal ediyor sanırım telefondan kullanmaya devam edeceğim

• Az önce bir konuya yorum yazarken fark ettim de benim canavarın da maşallahı varmış.Üşenmedim faturasını aradım.08.09.2008 tarihinde almışım.Yakın zamanda bir ssd taktım ve hala kullanıyorum.Lenovo 3000 N200 modeli de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarzero -- 3 Şubat 2017; 13:23:15 >
  • Hocam temiz kullanıldığında 10 yıl da dayanır. 2 yıl önce bir öğretmenimin asus bilgisayarı vardı 2006 model. Bilgisayarda çizik yoktu. Win 7 vardı takır takır da çalışıyodu. Sonra bi gün bizim bi arkadaş kablosuna takılıp düşürmüştü ekranı koptu Yeni bilgisayar aldı ama o bilgisayarı kırılmasa daha 2-3 yıl sorunsuz kullanacağını düşünüyorum. Sadece K-Lite ve Office 2010 vardı pc de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoğu kişinin alma dediği laptop olan Casper almıştım CN serisi, 6 sene oldu sadece bataryası 1-1.5 sene önce pert oldu.Onun haricinde sıkıntısı yok halen Ortalama 8-12 saat günlük kullanım ortalaması olmuştur. Ben bile casper'dan böyle bir şey beklemiyordum

• 6 senedir kullanıyorum iş görüyor ama sistem hiç bir şeye yetmiyor(oyun+hd video)
    yazık ne yapmışsın bilgisayarına
  • Herkes kullanıma bağlı demiş bende markaya bağlı biraz diyebilirim Acer ve exper marka dizüstülerim oldu exper oyun oynadığımda alev alıyordu bu arada Acer 2006 exper 2011-12 olması lazım çünkü exper de i5 vardı şimdi hp Pavilion aldım i7 işlemci gta 5 açınca dahi 0 sıcaklık cool sense diye bişey yapmış adamlar mükemmel en az 3 sene kullanırım bu hp yi

• 3 yıldır dandik bir lenovo kullanıyorum(900 liraya almıstım.Dandiğin anlamını tam anlamıyla hak ediyor) Halen daha ilk günkü temizliğinde. En ufak bir sorunu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

2000 model hp laptop kullanmaya devam ediyorum.

Youtube da çalışıyor mu hocam?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    çalıyor ama 720p de kasıyor
    ama giza oyununu kaldırmıyor 10fps falan veriyor.sd görüntüde fps artıyor ama.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.