DH üyesi: ya kanka bi kız var seviom ne yapcam Arkadası: olm git söle seni seviom die kabul etmezse dünyanın sonu deil DH üyesi : ama çok seviom Ark : tmm işte git söyle bence o da senden hoslanıo ben gördüm sana bakıodu DH Üyesi: valla mı lan nerde gördün Ark : derste hoca sana söz verince sana öyle hayran hayran bakıodu ki Dh Üyesi : olm cvp veremedim ki hocaya serseri gibi oldum yaf ARK : olm bilmion mu kızlar serseri tiplerden hoslanıo işte DH Üyesi : cesaret geldi lan cok saol kanka 1 dk geçmeden.... DH üyesi : kankaa ARK : ne var DH Üyesi : ya kabul etmedi ya.. biz arkadaşız dedi ya.. sen bnm kardeşim gibisin dedi.. ARK : olm ne ara teklif ettin lan DH Üyesi : msnsi acıktı ARK : olm msn den olur mu ne yaptın ya bi cuval inciri berbat ettin DH Üyesi : ya neyse kanka bosver ya bnm zaten böyle kızlarla işim olmaz yol verirdim zaten ARK : gralsun.gif you rock.gif DH Üyesi : lan hani yan sınıfta aylin var ya o da hoş kız aslında.. ARK : olm bak bu sefer yüzüne söyle kızın DH Üyesi : ne dicem? ARK : seni seviom falan de.. ne bileyim uydur işte ama rahat ol tmm mı kasma kendini.. DH ÜYesi : dur ben dh de konu açayım orda güzel laf söyleyen çıkar _____________________________ DH Apple Fan Club∫ ∫ DH Mühendisler ve Mühendis Adayları Odası∫ ∫