Şimdi Ara

Bir daha asla sahaflardan kitap almam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün kitap listemle ilgili bir liste hazırlamıştım ve sizlerden de tavsiye istemiştim bugün Beyazıt'taki işlerimi hallettikten sonra sahaflardan birine uğradım ve Kar Kurdu'nu sordum 33-34 tl arasında olması lazım dedi kitabı raftan indirince 38 tl olduğunu söyledi bende tamam dedim ve kitabı aldım.Otobüste kitabın etiketini söktüğümde arka kapağa basılmış olan 32 tl yazısını karalayıp üzerine kendisinin etiket yapıştırdığını gördüm...Zaten sahafa gitme amacım D&R nt gibi mağaza yerine daha ucuz olarak ordan almak ama yapılan muameleye bakın

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Üstüne bi bardak su iyi gider ne diyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.-.

Üstüne bi bardak su iyi gider ne diyelim

Neyin hocam? Ben 5-6 lirasında değilim ben sadece böyle esnafın neden bu tip şeylere yöneldiğini anlamıyorum, sorsanız hepsi avmden ondan bundan şikayetçi satış yapamıyoruz diye ama onlar böyle yaparsa tabi kimse gitmez... ben şahsen bir daha ünlü kitabevleri dışında bir yerden alış veriş yapmayı düşünmüyorum yoksa giden 3-5 kuruşun ne ona nede bana bir faydası var

• LOTR002 L kullanıcısına yanıt
    hemen paniğe gerek yok..belkide eski basımlı kalmıştır elinde şimdi kalkıp sana 5 yıl önceki fiyatı vermez..ayrıca sahafta her zaman %20-30 arası iskonto yaparlar..d&r nt kampanya haricinde indirimli kitap alamazsız..internetten fiyatına baktın mı gerçek fiyatına..ve bence kitabı almadan internetten kitabın fiyatı hakkında bilgi alıp gitsen senin için daha mutlu bir alışveriş olur..

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=41379 etiket fiyatı 35 tl..iskontolu 28 tl ama yeni uyeye 22 tl diyor..

ama işin acı yanı ne biliyor musun kardeşim amerikada bu kitap ciltlisi 7 dolardan başlıyor en pahalı 14 dolar..tr de kitabın kendi ulkesinden ciltsiz daha pahalıya satılıyor..orada satılan kitapçıda çalışan adam aylık 2500 dolar maaş alıyor burada dr ya da o sahafcıda çalışan adam 900 tl maaş alıyor..asıl soyguncular bu yayınevleri..

http://www.amazon.com/Snow-Wolf-Glenn-Meade/dp/0312144210/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1412857649&sr=1-1&keywords=snow+wolf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 9 Ekim 2014; 15:30:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

hemen paniğe gerek yok..belkide eski basımlı kalmıştır elinde şimdi kalkıp sana 5 yıl önceki fiyatı vermez..ayrıca sahafta her zaman %20-30 arası iskonto yaparlar..d&r nt kampanya haricinde indirimli kitap alamazsız..internetten fiyatına baktın mı gerçek fiyatına..ve bence kitabı almadan internetten kitabın fiyatı hakkında bilgi alıp gitsen senin için daha mutlu bir alışveriş olur..

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=41379 etiket fiyatı 35 tl..iskontolu 28 tl ama yeni uyeye 22 tl diyor..

ama işin acı yanı ne biliyor musun kardeşim amerikada bu kitap ciltlisi 7 dolardan başlıyor en pahalı 14 dolar..tr de kitabın kendi ulkesinden ciltsiz daha pahalıya satılıyor..orada satılan kitapçıda çalışan adam aylık 2500 dolar maaş alıyor burada dr ya da o sahafcıda çalışan adam 900 tl maaş alıyor..asıl soyguncular bu yayınevleri..

http://www.amazon.com/Snow-Wolf-Glenn-Meade/dp/0312144210/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1412857649&sr=1-1&keywords=snow+wolf

O konuda haklısınız zaten telif hakkı yayınevinin parası veri filan derken ülkemizde fiyatlar kitabın asıl değerinin çok çok üstünde satılıyor dr idefix vb. sitelerde hemen hemen aynı 35 civarı neyse bundada bir hayır var artık piyasaya iyice bakmadan kitap almamayı öğrendim buda iyidir

• LOTR002 L kullanıcısına yanıt
    ne telif hakkı kardeşim..yayınevlerinin pahalı fiyat politakalarını perdeledikleri ya da sıgındıkları yalandan başka bir şey değil..telif ahkkı amerikada yok mu..? onlar telif haklarına daha saygılı..orada kitabı uretirken masraf yapmıyorlar mı ya da bedava mı yapıyorlar..yayınevleri sence kapitalizmin göbegindeki bir ulkede karsız mı piyasaya suruyor..tr den bile daha ucuza kitap satıyorlar calısanlarına daha fazlaa maaş veriyorlar..bizimkilerin tamamen açgözlülüğü kitapçıların hiç kabahati yok kabahat yayınevlerinin açgözlülüğü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-A-R-S -- 11 Ekim 2014; 4:06:03 >
  • Alacağın kitapların fiyatlarını iyi takip etmezsen ne yazıkki sahaflarımız adamı çok kötü kazıklıyor. Geçen gün galatasaraydaki sahaf pasajına gittim, sıfır üst fiyatı 18 TL olan romana, sahaf ikinci eline 20 tl istedi. Birde tavsiyem idefix'i takip edin, belirli zamanlarda yayın evleri %50 ye varan indirim yapabiliyor, taksitte yapabiliyorsunuz, ücretsiz kargo cabası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Fazla Olan Kitaplar
    3 ay önce açıldı
    Yeni birkaç kitap daha..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BİDAHA ARARSAMN bana sor 20 den bulurdum sana
  • Haklısınız, insan bozuluyor. Benim de başıma geldi, "iki katını verip o kafaya girmem" dedim, uzun zamandır uğramıyorum.
  • Aslında bu konuda en iyisi internetten alış veriş ama elinize birkaç günde geçmesi her kitaı tedarik edememeleri bazen can sıkıcı oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.