Şimdi Ara

bir çok kişinin arabasına bakıyorum da hepsinin arabaları cizik ve ezik dolu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    Bir keresinde sokakta gördüm: Lise öğrencileri birbiriyle şaka amaçlı dövüşüyormuş gibi yapıyorlardı, birisi arabanın tam önünde durdu, digeri ona doğru uçan tekme attı arabanın önündeki hemen yana kaçtı ve tekme aracın çamurluğunu göçürdü ve "arabayı göçürdün lan" diye gülüşerek yollarına devam ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Bir keresinde sokakta gördüm: Lise öğrencileri birbiriyle şaka amaçlı dövüşüyormuş gibi yapıyorlardı, birisi arabanın tam önünde durdu, digeri ona doğru uçan tekme attı arabanın önündeki hemen yana kaçtı ve tekme aracın çamurluğunu göçürdü ve "arabayı göçürdün lan" diye gülüşerek yollarına devam ettiler.
    Belki biraz ağır olacak ama bu tür liselilerin ebeveynlerinin neden kısırlaştırılmasının elzem olduğu verdiğiniz örnekten net belli oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunların arkadaşın dediği gibi ya ebeveynlerinin kısırlaştırılması gerek, ya da sağlam bir dayakla, korku ile adam edilmeleri gerek.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Gelir dengesizliği, eğitimde fırsat eşitsizliği, saçma bir eğitim sistemi ve baskılar olduğu için 20 yaş altı öyle yapıyor.

Bir gün de ne gördüm: Yine bir liseli park etmiş otomobillerin tam yanından koşuyor ve dikiz aynaları kapatılmamış araçların dikiz aynalarına eliyle geriye doğru itiyordu fakat bazı araçların aynaları geriye doğru itlenemiyor, onların ayna plastikleri parçalanıyordu.
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    18 yaş altı kişi bu durumdan sorumlu olamaz. 18 yaş altının yasal olarak içki içme seks yapma hakkı ve özgürlüğü yok, bu haldeki birinin yaptığı şeyleri dayakla cezalandıramazsınız.
  • quote:

18 yaş altı kişi bu durumdan sorumlu olamaz. 18 yaş altının yasal olarak içki içme seks yapma hakkı ve özgürlüğü yok, bu haldeki birinin yaptığı şeyleri dayakla cezalandıramazsınız.
    O eski nesil için geçerli, yeni neslin aklı gayet de düzgün çalışıyor merak etme; adını vermek istemediğim bir sayfa var internette, bunun facebook grubunda hayvanları kötüye kullanan (anladınız siz) ve bunun üzerinden mizah yapan ''18 yaş altı'' kişiler var, aynı 18 yaş altı kişiler bazı forumlarda ''deep web'' adı altında sizin bile hayal edemeyeceğiniz videoların pazarlığını yapıyor.

Çocuk dediğiniz tiplerden biri geçen ekşi'de gündem oldu, bir kıza çıplak fotoğraflarıyla tehdit edip tecavüz ediyordu, çocuk falan geçin bunları, dayak bile az bunlara.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.