Şimdi Ara

Bir çılgınlık yapıp Lancia Ypsilon alacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne yazık kı parca problem i olan bir arac , motor parcaları tum 1.3 multijet lerle aynı ama kaporta ve yürüyen aksam sıkıntılı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende delta olanları araştırdım bir ara 1.6 120 hp 300 tork ama romeo yada bravo almak 2. El açısından daha iyi olduğunu düşündüm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilandaki araç haziranda alınmış. Şirket araci verildi falan diyor ama bence itelemeye çalışıyor. Tavan haric boyali zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çılgınlık mı? Bence buram buram mantık kokan bir tercih olur. O paraya alabileceğiniz diğer seçenekleri düşününce bu tarz temiz bir araba daha mantıklı.

1- Servis konusunda sıkıntı olmaz, fiat ile ortak servislerdir.

2- Yakın ve Motor konusunda kafanız rahat olur, kendini kanıtlamış bir motor(temiz araç bulduğunuzu varsayarak)

3- 2.elde 10 günde değil de 20 günde satarsınız en fazla. Satılmayacak araç yoktur. 2 yıl sonra şu an sizin gibi düşünün binlerce insan olacaktır.

• Zor bir karar. Aklımda yeni kasa Spark vardı Lancia da bana yakın geldi . İlanda olan araç temsili aslında gerçi bu kasadan totalde 3 tane ilan var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakir Kemancı

Lancia yı batmaktan kurtaran model italyada baya satmışlar bundan.

lancia battı gitti bile. halen tek üretilen modeli ypsilon ve sadece italya'da tutulduğu için üretiliyor. gerçek bir lancia bile değil. gm tarafından üretilip üzerine lancia etiketi vuruluyor sadece. bu modelin de satışı bittiğinde lancia firması diye birşey kalmayacak. zaten fiilen kalmadı. dediğim gibi gittiği kadar bu modeli üretiyorlar, o kadar.
  • zaten sen tasarıma tav olduysan sana diyecek pek fazla bir söz kalmıyor hocam. git al. tasarıma vuruldum diyor birde

• Tasarıma vuruldum demedim bana hitap ediyor dedim. Sıradan arabalardan çok bunlar hoşuma gidiyor. Sen de git jant kapaklı çamaşır makinesi Polo tasarımına vurul mesela . Zevkler tartışılmaz

• benim de içimden geçiyordu ama oto olması mantıklı olur sizin için. bir de kırmızısı güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

lancia battı gitti bile. halen tek üretilen modeli ypsilon ve sadece italya'da tutulduğu için üretiliyor. gerçek bir lancia bile değil. gm tarafından üretilip üzerine lancia etiketi vuruluyor sadece. bu modelin de satışı bittiğinde lancia firması diye birşey kalmayacak. zaten fiilen kalmadı. dediğim gibi gittiği kadar bu modeli üretiyorlar, o kadar.

doğrudur o rakamlara aveo hb tercih ederdim ben bir nebze satışı buna göre kolay olurdu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

doğrudur o rakamlara aveo hb tercih ederdim ben bir nebze satışı buna göre kolay olurdu.

Ben tertemiz stiloyu 1 ayda güç bela sattım. Ypsilon'u düşünemiyorum bile. Kanser eder satana kadar.

• Son Sahibi Olursun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.