Şimdi Ara

Bir CHP projesi : TANSAŞ Tanzim Satış (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
10.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim yapıp yapmadığımın suç olup olmaması senin iftira ettiğin gerçeğini değiştirmez.

    İlk iddayı-iftirayı sen attın ortaya ispatlamak sana düşer. İspatlayamam diyorsan benim beyanım geçerlidir ve sen iftiracı oluyorsun.

    O kanunlar devletin vereceği hapis cezası ile ilgili. Ben maddi ve manevi tazminattan bahsediyorum. abd hukuk sistemi gibi olsaydı 100-200bin tl tazminat alır sende böyle yazmazdın bidaha demiştim ilk mesajlarda hatırlarsan..

    Hatta bu konuya (https://forum.donanimhaber.com/osmanoglu-ismet-inonu-hanedan-uyelerinin-altinlarini-aldi--137030332#137039963) attığınız mesajda o zaman suç yok. Zorla almıyor inönü altınları rüşvet olarak alıyor. Hazineye kayıt edilmiyor. Alan razı veren razı. İnönüye şukadar altın verdim diye bi makbuzda yok ortada. Suç işleyenler ölmüş gitmiş. Sen niye attın ozaman oraya o maddeleri bide yazmış ;

    Sadece tazminat değil, bunun hapis cezası da var.http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5237.pdf Kimse vermedimi inönüye iftira eden osmanlı torununu mahkemeye...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 16 Şubat 2019; 13:19:20 >




  • "Paralı troll demek hakaret mi, eleştiri sınırlarında mı mahkeme karar verir."

    Bu hakimin insiyatifine bırakılacak bi söz değildir. Tazminat davası açsam hakim bu insiyatif ile karar verecek. Sonra ya takipsizlik kararı verecek yada seni fakirleştirmeyecek beni zenginleştirmiyecek bi bedel biçip kapatacak dosyayı. Sırf davayı açmak için avukat alacak 1500-2000TL para. Gelde düzelmesini bekle bu ülkenin.

    Siz ve sizin gibiler burda o yüzden rahat rahat atıp tutuyorsunuz. Kanunlarda çok eksiklik düzeltilmesi gereken yerler var. Sıra onlarada gelir umarım.

    Rüşvet iddası iftira suçu diyorsun ama suçu işleyenler ölmüş. Toruna iftira dan dava açılabilir anca. İftiramı gerçekmi ispatlayamazlar takipsizlik kararı verilir bence.

    Burda sabun düşürme muhabbeti senin "ABD'deki hukuk ve hapishane sistemi olsa, muhtemelen senin şu andaki en büyük derdin yere sabun düşürmemek olurdu." lafın ile başladı (ne bozuk ağzın varmış eski mesajları okudumda sana nası böyle sakin cevaplar vermişim :) ) Bilmiyorum bu lafta nasihatten çok bi yaşanmışlık gördüm ben. Söyle aramızda kalacak sabunu yerden alabildin mi




  • Hiç uğraşamam şimdi. Diyorum ya sen kendi cezanı kendin ver.

    Sanamı dedim başkasına mı hatırlamıyorum. O kadar çoksunuz ki burda kendinizi bişey sanıyorsunuz. Kimsenin herşeyi bilme gibi bi zorumluluğu yok. Sen biliyorsun madem o inönü konusuna neden o maddeleri attın. Gene güldürdün kendine.

    Yazdığın belli orda aç oku. İlk okul ağzını açan hep sensin. Senin seviyen ile cevap veriyorum sana. Ben sabunu düşürsem bile bi tehlike varsa almam onu yerden Sen tabi tekrar tekrar düşürürsün.

    Post kasılıyormuydu buralarda. Boşuna yazmıyayım daha senin gibi birine...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.