"Bir çalışma zamanı hatası oluştu.Hatayı ayıklamak istiyor musunuz? Satır:0 Hata:Aranan sunucu kullanılamıyor yada kayboldu.Tüm bağlantılar geçersiz.Çağrı işletilemedi." EVET HAYIR
Arkadaşlar internet explorerda bazı sitelere girince böyle bir hata msji veriyor.Acaba bu herkeste olabilecek bir hatamı?yoksa benden mi kaynaklanıyor?Yani bu hata zararlı mı zararsız mı?Bunun sebebi nedir? İşletim sistemim WinXP PRoffesional
XP BU HATAYI HEP VERİR. HAYIR DEYİP GEÇECEKSİN. BİR ÇÖZÜMÜ VAR İSE BEN BİLMİYORUM.
hayır de ama kesin bi çözümü yok heralde bizde de çıkar bu tür seyler artık elimiz alıştı hayır diyip çıkıyorum işin içinden
Evet yani çok az sitede aluyor 1000 de 1 gibi ama yine de sinir bişey.İngilizce versiyonunda nasıl bir yazı var acaba?onu bilsem arama motorlarından aratır bulurdum o hatayı.Türkçesini aratınca çıkmadı da.
alalal bende xp kullanıyom ama bende herhangi bir sorun yok kesin bende bi sorun var.. makina bile imana geldi herhalde..... beyler siz en iyisi sizin makinaya benim adımı söyleyin ozaman kesin bi daha yapmaz :)