Şimdi Ara

Bir Cafe Aynı Pozisyon İçin Neden Her Ay İş İlanı Verir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu yaz garson olarak çalışmayı düşünüyorum. ve çalışmak istediğim yer her ay garsonluk için ilanı veriyor. bunlarda bi sakatlık olmasın ? 1 ay çalıştırıp parasını alamama olaylarını duyuyoruz. cafe çok büyük bi cafe, nezih bir ortam gibi duruyor. ama kim bilir böyle bir ihtimal olabilir mi ?

• Olabilir.
    Çok çalıştırıyorlar diye elemanlar durmuyor olabilir.
    Sigorta konusunda belki bir oyunları dönüyordur.(Nasıl bir oyun bilmiyorum ihtimal sadece)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyk ihtimal cok calistirildigi icindir.Benim bu yaz calistigim cafede ayda 15-20 eleman degisiyodu.Eger cafe buyukse cok normal bi durum

• Heavyen2 H kullanıcısına yanıt
    ayıptır sorması kaç para alıyordun ? ve sigorta yapıyorlar mıydı ?
  • Gunluk 35 liraydi.Sigorta isini hic konusmadim bile zaten ben de fazla dayanamadim agir isti.Buyuk ihtimalle de sigorta yapmazlar oyle cok buyuk bi restoranda devamli garson olmadigin surece

• 1 ay çalıştırıp böbreğini alabilirler

• sigorta yapmazlar hocam öyle devamlı eleman olmayacaksanız dayımın cafesi var Big Yellow Benzin devamlı değişiyormuş oradada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: postapocalypticCOW

bu yaz garson olarak çalışmayı düşünüyorum. ve çalışmak istediğim yer her ay garsonluk için iş ilanı veriyor. bunlarda bi sakatlık olmasın ? 1 ay çalıştırıp parasını alamama olaylarını duyuyoruz. cafe çok büyük bi cafe, nezih bir ortam gibi duruyor. ama kim bilir böyle bir ihtimal olabilir mi ?

Önce müşteri olarak gidin uzun süre oturun sonra gözlem yapın Gerçi Nezih ortam olmasına aldanmayın Mutlaka bir sorun vardır parasal ve diğer türlü başınıza bela olurlar muhattap dahi olmayın..

• 1-Düşük Maaş
    2-Sigorta
    3-Ödemesi Geciken Maaş
    4-Çalışma koşulları (işin zorluğuna göre alınan ücretin azlığı)
    5-İşveren baskısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.