Bildirim
Bir Cafe Aynı Pozisyon İçin Neden Her Ay İş İlanı Verir ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Olabilir.
Çok çalıştırıyorlar diye elemanlar durmuyor olabilir.
Sigorta konusunda belki bir oyunları dönüyordur.(Nasıl bir oyun bilmiyorum ihtimal sadece)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buyk ihtimal cok calistirildigi icindir.Benim bu yaz calistigim cafede ayda 15-20 eleman degisiyodu.Eger cafe buyukse cok normal bi durum
ayıptır sorması kaç para alıyordun ? ve sigorta yapıyorlar mıydı ? -
Gunluk 35 liraydi.Sigorta isini hic konusmadim bile zaten ben de fazla dayanamadim agir isti.Buyuk ihtimalle de sigorta yapmazlar oyle cok buyuk bi restoranda devamli garson olmadigin surece
1 ay çalıştırıp böbreğini alabilirler
sigorta yapmazlar hocam öyle devamlı eleman olmayacaksanız dayımın cafesi var Big Yellow Benzin devamlı değişiyormuş oradada -
quote:
Orijinalden alıntı: postapocalypticCOW
bu yaz garson olarak çalışmayı düşünüyorum. ve çalışmak istediğim yer her ay garsonluk için iş ilanı veriyor. bunlarda bi sakatlık olmasın ? 1 ay çalıştırıp parasını alamama olaylarını duyuyoruz. cafe çok büyük bi cafe, nezih bir ortam gibi duruyor. ama kim bilir böyle bir ihtimal olabilir mi ?
Önce müşteri olarak gidin uzun süre oturun sonra gözlem yapın Gerçi Nezih ortam olmasına aldanmayın Mutlaka bir sorun vardır parasal ve diğer türlü başınıza bela olurlar muhattap dahi olmayın..
1-Düşük Maaş
2-Sigorta
3-Ödemesi Geciken Maaş
4-Çalışma koşulları (işin zorluğuna göre alınan ücretin azlığı)
5-İşveren baskısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X