Şimdi Ara

Bir Bilişim Devi Daha İflas etti. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
6
Favori
28.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gold zaten pahalıydı diğerlerine göre kapandı diye üzülen tüketici olacağını sanmıyorum. aklıma gelen tek iyi şey internet ilk çıktığı zamanlar goldun sitesinden pc oluşturabiliyoduk teknoljiye bak süper derdim :)
  • Herkes hizlial çok ucuz sandıkları icin alışveriş yapıyordu ama hizlial hileli.nasil hileli? ürünleri vergi hariç listeleyip sepete eklenince vergiyi ekliyordu.bu durumdan dolayı yanılan çok insan oluyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt içinden birşey alacaksam ilk hızlıal.com'a bakardım. onlara üzüldüm iyilerdi
  • Hızlal kaliteli bir siteydi diğerlerine göre piyasadaki rekabeti ve fiaytları mutlaka etkileyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fathTR

30 aralık ve 4 ocak tarihlerinde işlemlerim var ama halahesabıma iade edilen bişi yok.

http://forum.donanimhaber.com/m_113407753/f_//tm.htm#113407753
    Alacağı olan varsa gelsin
  • Özellikle sevinen insan evlatlarına acıyorum. Hızlıal bu en iyi sanal alisveris sitelerinin önde gidenlerindendi. N11 çek dagitmayip o dandik mağazalarin ellerine kaldiginizda gorecegim sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim onay verlmiş 190 tl duruyor bu sanalpazarda ayın 4 ünde onay verildi malesef ödeme hala yapılmış değil bir başka sattığım urunude onaydan sonra ipdal ettiler demekki battılar çırpınıyorlar pazara getirdiler ne guzel
  • Sanalpazar gerçekten iflas erteleme durumu olan şirketler arasında yer almadığı açıklanıyor.
    Eğer böyleyse bu zor gününde gold bilgisayara mali açıdan destek olacaktır. Satış işlemi gerçekleşen ürünlerden elde edilen paralar bence bankada bekleme yapmadan sanapazara aktarılıyor. Banka açısından problem olsa pos sistemini iptal eder. Sanalpazar zaman kazanmak için satışlar sekteye uğramasındiye açıklamalar yapıyor bence. Böylece iflas erteleme kararı olan şirketlere mali açıdan daha büyük destek olmaya çalışıyor.
  • Büyük ölçüde haklısınız ancak türkiye online web sitelerinin kaçında ürün sayfaları soğru bilgilerle oluşturuluyor ki? O işi yapıp maaş alanlar diğer hatalı sayfalardan copy paste yapıyor yada doğrudan yabancı sitelerden google çeviri ile açıklama ekliyor. Örneğin gömülü ram ile gelwn ultrabook ilanlarında kaç yıl oldu hala dahili optik sürücü ve arttırılabilir ram yazıyor.

• Sanal pazardan daha önce alışverişler yaptım.Bence iyi bir site.Umarım kapanmaz.
  • Hızlıaldan dün aldığım 5 parça ürün eksiksiz ve hızlı bir şekilde geldi.şimdiye kadar onlarca alışverişim oldu.bir çok kez diğer sitelerden en uygun fiyatla sattıkları için alışveriş yaptım.hiç bir sorun yaşamadım.hatta sık sık worldpuan kampanyası yapar ve adios karta puan biriktirirdim..müşteri hizmetlerine çok hızlı ve sorunsuz bağlanırdım.bu şekilde olması üzücü.
  • Hızlıal iyiydi ya Notebook almıştık oradan çok çok uygun fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: christchen

Gold u sallayın zaten ama sanalpazar her konuda çok iyiydi. Sabit kargo ücreti, taksit imkanı, düşük komisyon. Umarım kapanmaz, 200 liram var şu an sanalpazarda benim de. Alıcı onayı verdi ama adamlar yollamadı 2 gündür parayı. Bakalım sonu ne olacak.

Hızlıal da fena değildi. Nadiren alışveriş yapıyordum ama arada ciddi uygun fiyatlı ürünler aldığım oluyordu.

Sanal pazarı ben de seviyordum. Hem kargo indirimi, hem taksit için çok makul bir komisyon oranı vardı. Sahibinden, gg falan %9-10 gibi astronomik komisyonlar istiyor.

• Hızlı alı vatan alabilir beyler icerden geldi.

• Sonunda bedduam tuttu. Dev dedikleri bu çingene firma mı içerde hala 10₺ alacağım var o da sadakam olsun.

• sanalpazar iyidi ilk zamanları ama sonradan cozuttu işi millete parasını zamanında yatırmıyor,aynı zamanda alıcıya da acaip sorunlar yaşatıyordu bazen onay için telefon geliyor bazen gelmiyordu.bazen aklımdan ''ulan ne sağlam firma kimseyi mağdur etmemek için elinden geleni yapıyor'' diyor sonra çok kızıyordum.
  • Üzüldüm. hızlıal ve sanalpazar kullandığım sitelerdi. İnsanlar hiç araştırmadan gidip her şeyi teknosa dan alırsa olacağı budur.
  • Sanalpazar hakkında "ikinci el" forumunda hiç şikayet görmediniz sanırım. Siteyi kullanmadım, bilmiyorum ama dolandırıcılara çanak tuttuğuna dair oldukça fazla mesaj ve kanıt vardı/şikayet konusu vardı o bölümde.
  • Bilisim devi olmak hic bu kadar kolay olmamisti

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.