Şimdi Ara

Bir Bilgi Ama Gereksiz Olabilir:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Forumda Diyelimki bir Mesaj Attık Sonra Birden Çok Acil Bi Mesaj Atmamız Gerekio Ama Mesaj Hakkımız Daha Açılmadımı?Süreyi mi beklicez?Bunu Yapmasakta Olur. Şöle Anlatayım.
    Forumda Bir Mesajınızı yazarken İlk Önce Cevap Yaz a tıklayın oraya rastgele bir harf diyelim 1 yazıp entera tıklayın mesajınız gidecek sonra o topice dönecek o topicte mesajınıza değiştire tıklayın normal mesajınızı yazın Onu yazarken süre dolup gidicek değiştirdikten sonra yeni süre başlamıyor Yane Ben böle Yapıyorum Belki Lazım Olur Diye Söledim Lütfen Smileyini Kullanmayınız
    Amacım Post Kasmak deil Bunu Post kasmakta Kullanacaklar Lütfen Dışarı Çıksın

• Doru diyosun da. Ben senden hayla bana pmde ettiğin hakaretten dolayı ( duper ) bi özür veya afedersin ifadesi bekliyorum
  • şakamı yapıyon adammı seciyon bide zaten o mesajı yazarkende süre gecfcek beklersende gecicek sacamalamışn post kasıyosun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadlydozen -- 30 Aralık 2006; 20:46:00 >

• öff böle selere gerenk yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Doru diyosun da. Ben senden hayla bana pmde ettiğin hakaretten dolayı ( duper ) bi özür veya afedersin ifadesi bekliyorum

Benim Orda Amacım Şaka Bir Niyet Seni kızdırmaydı Duper Demedim Sadece Bir Topicte Bir Adam Bus Dupesini Açıklayın Demişti Sende oo çoktan geçti o kaçırdın dedin bu söz bana senin bişler bildiğini yansıttı bende seni kızdırmak için öle bi mesaj attım mesajımdaki smileylerden anlayabilirsin.Ha Sana Dokunduysa bir özür bekliyorsan eyw.
    Afedersin Çok Özür Dilerim Dostum
  • Gereksiz Diyen Arkadaşları saten Gereksiz Dedim Gereksizse Okuma Çık Dışarı Belki Çok acil bir Bilgi Olur O yüzden Söledim.Amacım Post Kasmak Olsaydı 2000 mesajım Olurdu emin olun
  • Konunun gereksiz oldugunu biliyorsun ve ko bölüme acıyorsun
    Gereksizler diye bir bölüm var zaten oraya acsana ama amacın posta kasma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla aynı zaten her halukarda beklicen zamanı öle yapmaya gerek yok diye düşünüyorum:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeadRi61*

Konunun gereksiz oldugunu biliyorsun ve ko bölüme acıyorsun
    Gereksizler diye bir bölüm var zaten oraya acsana ama amacın posta kasma

1.si Lütfen Ama Lütfen Ban Smileyini Kullanma.
    2.si o posta Deil Post
    3.sü Eğer Rahatsız Etttiysem Senden Gerçekten ÖZÜR DİLERİM

• quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Doru diyosun da. Ben senden hayla bana pmde ettiğin hakaretten dolayı ( duper ) bi özür veya afedersin ifadesi bekliyorum

Benim Orda Amacım Şaka Bir Niyet Seni kızdırmaydı Duper Demedim Sadece Bir Topicte Bir Adam Bus Dupesini Açıklayın Demişti Sende oo çoktan geçti o kaçırdın dedin bu söz bana senin bişler bildiğini yansıttı bende seni kızdırmak için öle bi mesaj attım mesajımdaki smileylerden anlayabilirsin.Ha Sana Dokunduysa bir özür bekliyorsan eyw.
    Afedersin Çok Özür Dilerim Dostum

Bunu dememin nedeni artık 1 m dan bus satılmıyor. Nese sağlık olsun

• ya bencede post kasıyon we bu topic yanlış yerde git sen 0-7 yaş grubunda dolaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YB) -- 30 Aralık 2006; 21:24:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingyankee

ya bencede post kasıyon we bu topic yanlış yerde git sen 0-7 yaş grubunda dolaş

nediyon lan adama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.