Şimdi Ara

Bir bakın hele

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese selamlar.

    Yaşım 24.Stajyer mali müşavirim.Askerlik görevimi yaptım ve çalışmaya başladım.Durumum allaha şükür iyi.Maaşımla hem yatırım yapıyorum bir yandan da geçiniyorum :) Ailem ile kaldığım için tabi .Babam sağolsun okulu bitir arama alacağım diye beni gazlardı.sözünü tuttu ve sıfır araba aldı bana.Ama hayattan zevk alamıyorum arkadaşlar.Haftanın 4 günü spora bir günü klarnet kursuna gidiyorum.Hafta sonu arkadaşlarımlayım.Fakat hayatımda bir şey eksik.Oda bence bir sevgili .Fakat yakın çevremdeki ilişkileri gördükçe hiç o işlere girmek te istemiyorum.Benimle ilgilenen kızlar oluyor arada açıkcası korkuyorum.Daha yeni tanışıyoruz maaş soran kız mı sorarsın araba senin mi gibi sorular ve bu kızlar öyle kaliteli kızlar güya.Beni de en çok şaşırtan şey o oldu zaten. Bu yazıyı neden yazdım bilmiyorum açıkcası.Dertleşmek denilebilir belki. Lan acaba ben kızlara mı ilgi duymuyorum artık diye bile geldi aklıma .Şaka bir yana gerçekten korkmalımıyım günümüz kızlarından bilemedim.Hepsi aynıdır diye bir şey diyemem tabiki ama bana da hep aynıları mı denk gelir be







  • hocam evlilik yaşın gelmiş.(topluma göre) ve kızlarda büyük ihtimalle seni sevgili olarak değil de damat adayı olarak görüyorlardır. dolayısıyla maaşını sorması vs. normal şeyler.

    ben senin yerinde olsaydım alemlere akardım. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama büyük bir şehirdeysen 2-3 yıl zevkine yaşayabilirsin. evliliği düşünmezdim. sevgilim olsun tek bir kızla takılıyım mantığında olmazdım. galiba ailende rahat bir aile. baskı falan yapmıyorlar bu şansı değerlendir. tek bir kıza bağlı kalma.
  • Bence acele etme. Araba ve maaş muhabbetini görünce aklıma wilson fisk'in sözü geldi.



    "Satın alınabilen bir kadın, sahip olmaya değmez."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerden geldikten sonra hele işim de hazırdır o ara yoğun bir evlendirme çalışması başladı 3-4 ay sonra bıraktılar allahtan. Üniversiteyi İstanbulda okudum. Hem çalışıp hem okuduğum için maddi durumum da iyiydi.Etiler ulustaki gece klüplerine bile gittik zamanında :). Ama şimdi samsundayım.Burada da ortama aksak akılır ortam var.Erken yaşta yaşlandık mı artık bilmiyorum yüksek sesli müzikler sıkışık masalar felan kaldıramıyorum artık.Sürekli aynı mekana gidiyorum güzel bir cafe mekan sahibiyle ve çalışanlarla arkadaş gibi olduk zaten.40 yaşında bir adam oldum resmen.
  • Arkadaşım cahilliğime ver. Merak ettim kast ettiğin sözü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinanergin55

    Arkadaşım cahilliğime ver. Merak ettim kast ettiğin sözü

    Paranla sahip olabileceğini bir kadın, sahip olunmaya değmez demek istiyor

    edit: maaşını, arabanı soran kızlar için söyledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 1 Aralık 2017; 15:43:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum ben altta yazanı görmemişim.Ama iyi demiş abimiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.