Şimdi Ara

Bir bakın derim..;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugüne kadarki hayatından ve yasantimdan memnun olmasam bu adımı kesinlikle atmazdim ama artık birseyleri değil benim açımdan herşeyi değiştirmenin vakti geldi. Pek de huzurlu olmayan bir aile, dost kazıkları, boş kız muhabbetleri, iliskiler. Herşey tak etti artık kendimi ciddi anlamda degistirmek istiyorum birşeyler hep eksik kalıyor sanki bedeninde ve ruhumda.
    İmajımı, insanlara karşı tutumumu, fiziksel olarak bedenimi(bayramdan sonra bir spor salonuna yazilacagim) ve daha yazıya dokemedigim her şeyi artık değiştireceğim çünkü artık bu bir seçenek değil zorunluluk haline geldi ciddi anlamda hemde
    Bu saatten sonra artık duygularımla değil aklimla hareket edeceğim ilişki cart curt meselelerine artık girmeyeceğim bana zarar verenler kim olursa olsun uzaklasacagim ve uzaklasmakla kalmayacak yaptıklarını karşılıksız bırakmayacağım dostlar sizden isteğim bu surede bana tavsiyeleriniz nelerdir bu konuda bana yardım edebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cümleleri 15-16 yaşlarında ben de kuruyordum şimdi yaş oldu 21, çok yaşlı sayılmam ama hayatın bana seve seve öğrettiği bir şey var; hiç bir şey bir anda olmaz. Herşey birbirine bağlı bu dünyada... Zamana yay.

• TURKISHBOSS kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle öyle yapacağım hocam.anlik olacak bir değişim değiller köklü bir değişim olacak kendi açımdan yanlız fiziksel olanları okul açılana kadar gerçekleştireceğim spor, saç, aktivite vs.yeni tutum ve karakteri de artık oturtmaya çalışacağım eskiden acaip sakin ve ezilmeye cok müsait bir yapım vardı anladım ki iyi niyet bir yere kadar sesini cikarmayip dişini gostermezsen boşver olur böyle şeyler dersen dahada büyüyor artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s4rhan -- 21 Haziran 2017; 7:45:26 >
  • Yukarda kalsın derdi olan TAVSİYE vermek isteyen olursa burdayım yazın

• DonanımHaber'de bu kadar uzun paragraf okumaya verilen cevap ilk ve son satırlara karşı verilen bir cevap olur.

a.slm
    arkadaşlar yardım eder.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.