Şimdi Ara

Bİr baKarSanız maKbule geçer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana öyle bir program lazım ki kişinin resminin küçük boyutta yani avatar boyutunda değil normal fotoğraf boyutunda 800*600 gibi bir boyutta olsun Çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama gerçekten çok gerekiyor.Lütfen bir yardım

• valla bu program bana da lazım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

valla bu program bana da lazım ...

Sende her program istenen konuya girip aynı şeyi diyorsun

arkadaşlar tam olarak açamadım galiba şimdi bir örnek vereyim bir kız var çok güzel resmi var avatarında ama resim avatar boyutunda oldumu kızın yüzü görünmüyor öyle bir program lazım ki kızın yüzü görünsün bu sadece bir örnekti

• yok mu böyle bir program
  • senin dediğin tarzda bilmiyorum ama fotoğrafı msn deki boyutuyla kaydedip onu sonra ımages resizer gibi proglarla büyütebilirsin ama o zmn da foto adam gibi gözükmez bilmiorum işin zor biraz
  • malesef olamaz yani şöyle diyiim bi resmi avatar yaptığın zaman messenger resmin boyutunu otomatik olarak küçültüyor 90*70 yapıyor mesela.. sende anca o boyutta görebilirsin büyütürsen bozulur
  • öle bi prog yokbulursan bizede haber ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe
    yok mu böyle bir program

sence var mı?

bence yok.
  • Bende yoktur ama yinede ya varsa diye yola çıktım ama gördüğüm kadarıyla yokmuş yorumlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

valla bu program bana da lazım ...

Sende her program istenen konuya girip aynı şeyi diyorsun

arkadaşlar tam olarak açamadım galiba şimdi bir örnek vereyim bir kız var çok güzel resmi var avatarında ama resim avatar boyutunda oldumu kızın yüzü görünmüyor öyle bir program lazım ki kızın yüzü görünsün bu sadece bir örnekti

valla birşey isteyen iki topic gördüm ikisi de bana lazımdı ikisine de e maille güncelleme abonesi oldum.üst üste geldi valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprincé -- 23 Mayıs 2007; 19:42:52 >

• biaralar avatarı orjinal boyutunda göstermenin bi yolu wardı ama o da karşı tarafın sizin avatarınızı orjinal boyutta görmesini sağlıyordu...

sizin istediğiniz tam tersi ve henüz bildiğim şekli ile mümkün değil...

standart avatar'ı s-spline algoritmasını kullanan bi program ile büyütmeyi deneyin...
    her algoritmaya oranla daha az bozulma yaşarsınız ama yinede yeterli olacağını sanmam
  • bi program vardı oyle.kucuk resmı buyultmuyo ama mesela sen buyuk koyarsan resmı buyuk gorunuyo.ama karsındakının buyuk gorunmesını ıstıyosan onun bu programı yuklemesı ve buyuk bı resmını koyması lazım.

ornegın bı kızsa bu soyleyebılırsın bak boyle boyle bır program var diye. oda resmını buyuk gorunmesını ısteyıp yuklıyecektır yuksek ıhtımal.ama programın adı neydı hatırlmıyorum.nette ararsan bıraz bulabılırsın.
  • En güzeli bir konuşma penceresi açıp bana avatarındaki resmi göndersene diyerek resmi alırız yani programa ihtiyaç yok biraz ikna kabiliyetimizi kullanarak bu işi bitirebiliriz . Neden olmasın !

• resmin boyutu tam olarak nedir yani kaça kaç
  • msn plusı yüklemen lazımwww.msgplus.net ten sonra stuffpg yi yüklemen lazım resim büyütme plug inide var sonra sını bende bilmiyorum ben beceremedim evet biraz araştırdım bi dene istersen

burayada bi gözat istesen
    http://www.msxlabs.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fable -- 27 Mayıs 2007; 1:50:12 >
  • Önce görüntü resimlerindeki görüntüleri kaldırıyoruz.
    Msg Plus 3.0 yuklu diilse yüklüyoruz.
    www.msgplus.net/
    Not: Msg Plus Kurulum sırasında Sponsor Prograları kurulsunmu diye soru gelio. Aman onları kurmayın.Bi ton ıvır zıvır yüklüyo.
    Sonra Msg Plus ın ustune şu plugini yuklüyoruz.
    http://stuffplug.abkareno.com/1092666146.SPNG0.7.39.zip
    Plugini yuklerken bi seri numarası istiycek;
    www.stuffplug.com/?act=generate adresine setup ın verdiği Install Id yi giriyoruz.
    Generate tuşuna basınca Validation Code u gösteriyor.
    Kopyala yapıştır yapıp kurulumu tamamlıyoruz.
    Msn i kapatıp tekrar açıyoruz.
    Msn in menulerinden "Plus!" Altında Tercihleri "tıklıyoruz". Sonra gelen menude (aşşağıda) "Eklentileri" tıklıyoruz.
    StuffPlug-NG yi tıklayıp "Yapılandır"ı tıklıyoruz.
    Karşımıza "StuffPlug-NG Options" die bi pencere geliyo. (Mavi bi pencere)
    Soldan aşşağıya doğru 3. seçenek olan "Enable Over-Sized Display Picture"ın yanındaki yuvarlakı tickliyoruz.
    Ok deyip kapatıyoruz. Bu işlemden sonra tekrar Msn i kapatıp açıyoruz.
    Sonra listemizdeki herhangi birinin mesaj penceresini açıp görüntü resmim kısmına giriyoruz.
    Herhangi bir resim eklediğimiz zaman StuffPlug penceresi geliyor.
    "Would you like to keep the original size of this DP?" die soruyo.
    "Resmin orjinal boyutta kalmasını istermisiniz?" Tabiki evet diyoruz.
    İlk resimde 1 dakika kadar bekletiyo.Sonra büyük gozukuyo

• O tarz program yok, pixel olayından dolayı. Photoshop gibi bir programla tane tane piksellerle uğraşacanda, yapacanda ohoooo uzun iş.
  • Teşekkürler deneyeceğim bakalım.

quote:

Orjinalden alıntı: fable

Önce görüntü resimlerindeki görüntüleri kaldırıyoruz.
    www.msgplus.net/
    Not: Msg Plus Kurulum sırasında Sponsor Prograları kurulsunmu diye soru gelio. Aman onları kurmayın.Bi ton ıvır zıvır yüklüyo.
    www.stuffplug.com/?act=generate adresine setup ın verdiği Install Id yi giriyoruz.
    Msn in menulerinden "Plus!" Altında Tercihleri "tıklıyoruz". Sonra gelen menude (aşşağıda) "Eklentileri" tıklıyoruz.
    Soldan aşşağıya doğru 3. seçenek olan "Enable Over-Sized Display Picture"ın yanındaki yuvarlakı tickliyoruz.
    Sonra listemizdeki herhangi birinin mesaj penceresini açıp görüntü resmim kısmına giriyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: fable

Önce görüntü resimlerindeki görüntüleri kaldırıyoruz.
    www.msgplus.net/

Örneğin 600*400 yapmak istiyorum. Bu programında böyle bir özelliği yoktu indirmiştim yine küçük avatar boyutunda çıkarıyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.