Şimdi Ara

bir azmin sonu BAŞARISIZLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar daha önceden de bir sürü konu açmıştım, bilgileriniz için bu sefer ki bambaşka bir şey Pioneer 5050 teyp, 30 cm 1200 w pioneer subwoofer, 2 ad. 450 wat pioneer ovel kolon ve bir adette JBL 75.4 amfi sistemin ana elemanları bunlar 3 odalı bir kabin yaptım ben bunlarin taşınabilmesi için araba transporter, fakat bu ürünlerden aldığım ses felaket derece berbat, bass sesini hiç bir şekilde doğru düzgün alamıyorum ve hava sesi geliyor dolgun bir bass hiç bir şekilde alamadım ses düşükkende berbat geliyor ses, ne yapacağım anlamadım hevesim gursagımda kaldı yardım edin lütfen

• Yaptığın kabinin litresiyle pioneer'in o subwoofer için önerdiği litrede bir kabin yapmalı, yaptırmalı veya almalısın. Yoksa böyle hava sesi gelir...
  • bana bir ses sistemcisi demiştiki

"bak goçhum bu sektörde herkes bişey der. biri o iyi biri o kötü der. bir kişiye güvenceksin gidip bir bayiye veya bir satıcıya güvenceksin kendini onun ellerine bırakacaksın. bu sektörde böyle"

valla doğru diyor. sorunca herkes farklı birşey diyor. bir adama güvenip kendini onun ellerine bırakcan
  • buluduğum yerde güvenilir biri yok ben kendim elektrikçiym bende bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama sıfır noktasındayım kabinim boyutları yükseklik 40cm - genişlik -35 cm -derinlik 30 cm her şekliyle düzgün yapmaya çalışıtım kabinin önünde hava portu sızdırmazlık anlayamadım ve kimsede bir çözüm bulamadı, en son gittiğim elektronikçi arabayı değiştir doğan al dedid HELP ME...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhatilgan -- 17 Ağustos 2008; 21:55:15 >
  • dostum amfinin crossever ayarlarını nasıl yaptın?
  • pioneerin basları o pek de kaliteli değil. benim pioneer baslardan da port çapı 8cm olduğu için hava sesi geliyor. Daha kaliteli basa yönel bence ayrıca transporter gibi hacmi geniş bir araçta 38 cm bas kullanman daha iyi olur. oval yerine componente geç. complar ovallerden daha kaliteli ve net ses verirler. Bunları yaprsan aradığın ses kalitesine ulaşabilrsin. bir de amfiyi jl audio yaparsan süper olur tabi.
  • elimdekilerini parçaları çıkarmak uzun zaman alacak bilmiyorum birde dediğiniz gibi hareket edeyim artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JL AUDIO'yu bulmak güç olacak benim için başka tavsiye edebileceğin bir marka var mı? ortalığı inletecek
  • JL audio'nun amfileri güçlü amfilerdir. Altan kardeşim o yüzden önerdi sana o amfileri. Aracın büyükmüş. Maddi imkanın varsa hiç böyle uğraşmayıp. 2 tane kicker L7 bass koyabilirsin. JBL GTO-1201.1 amfilerden 2 tane alırsan her L7 için tek amfi kullanırsan. Bu amfi ve basslarla ortalığı yıkarsın. Bu amfilerle çalışan L7leri dinledim hyundai starex marka araçta. Arabanın içinde durmak çok zor. Yanlar çok fena şişiyor. Kaportaya kadar şişiyor araba. Eğer durumun varsa koy böyle bir tesisat sonra olacaklara bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capiton_ -- 18 Ağustos 2008; 10:21:00 >
  • şimdi siz bana bir adet subwoofer ve bir adette amfi olmak üzere marka ve model önerebilirmisiniz bende ona göre araştırıyım ve alayım?
  • Beyler ne yaptınız yahu,adam düşük seslerde bile düzgün vurmuyor diyor.L7 yazanlar falan var,adamı batıracaksınız.Anfi ayarların yanlış güzel kardeşim,git baktır bir yere.
  • 5 yakın elektronikçilere baktırdım yapamadılar,
  • Dostum bak şimdi,hani desenki sesi köklüyorum,mdf den zangırdıyor,hava sesi geliyor falan anlarım tamam derim kolonlarda bişey var,ama az seste bile bozuk ses veriyorsa (ki bahsettiğin tesisat hiçte fena değil,evt kabul düşük seviye bir setup fakat sana yeter) bu teyp veya anfi ayarları ile alakalıdır.Sokakta gördüğün yol üzerindeki elektrikçilere veya tesisatçılara gösterme.Gerçi nerdesin bilmiyorum ama,mesela İstanbuldaysan git maslak sanayi sitesine,hallet işini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluberrr

Beyler ne yaptınız yahu,adam düşük seslerde bile düzgün vurmuyor diyor.L7 yazanlar falan var,adamı batıracaksınız.Anfi ayarların yanlış güzel kardeşim,git baktır bir yere.

Arkadaşım maddi imkanın varsa dedim. Arabanın bagajı çok müsait bence. Kocaman arabaya 30 cm bass gidermi?. Komik olmayalım lütfen. Ben küçücük hyundai getz'e 30 cm koyuyosam transporter gibi arabaya neler yaparım düşünemiyorum. Herşey maddi imkanlara bakıyor bu işin sonu yok...
  • yanlışşşşşş yanlıışşşşş ve çok yanlış.
    şimdi sana bir reçete yazıcam aynen uygula tamammı.
    anfin güzel bir anfi.4 ohmda 284 watt rms veriri.yapman gereken 300 watt ve altında rms veren bir woofer almak.pioneer f mi c mi bilmiyorum elinde hangi model var ama anfine büyük gelir.
    o anfide ben şahsen birçok konfigrasyon denedim.en sağlam bası infinity reference modelli wooferda aldım.300 watt rms.ama birazdaha sert vursun dersen jvc 4300 woofer 250 watt rms cuk oturur.bas işi bukadar.
    sıra geldi hoparlöre.bir defa station hatcback minibüs yada van arabalarda asla oval kullanma.sebep zaten bası wooferdan doğrudan alıyorsun.ovalin bası wooferin bası ile karışır çorba olur.arabanın orjinal hoplarını çıkar yerine compenant tak complarıda anfinin boştaki diğer iki kanalına bağla filtreyi hpf ye getir ve inceden bir frekans ayarı yap.başka bir sorunun olmayacaktır.compenantlarda 100 watt rms ve altı olması gerekir.fazla pahalı olmasın dersen jbl gt5 650 c ler çok uygun fiyatlı.50 watt rms li gaini yarıya getir bırak.ok

• pionerin basını jbl in compunu bırakın, arkadaş seste kalite istiyor. tamama pioneerin basları performanslı olabilir, ortalığı yıkıp sallayabilir ancak basta kalite istiyorsanız pioneer in sublarına yönelmeyin. comp da da jbl i utun seste berbat tizleri de çok fazla kulak tırmalıyor.

subwooferi rockford fosgate P2 öneririm kaliteli dolgun bir sesi var daha önce kullanmıştım. 38 cm olursa geniş araçtada çok güzel performans gösterir.
    amfi ve ovaller kalsin

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audiocu -- 18 Ağustos 2008; 19:54:36 >
  • şimdi ben bir adet rockford fosgate P2 subwoofer alıyorum ve ovel kolonlar yerine normal kolanları kullanıyorum. amfi'de bir değişiklik yapmıyorum yeterli olur mu bunlar

rockford fosgate P2 subwooferu nereden bulacağım bir de bana yardımcı olursanıuz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhatilgan -- 19 Ağustos 2008; 10:51:46 >
  • bi cevap verseydiniz.
  • bir öneride bulunacak kimse yok mu
  • bütçeniz nedir yazsaydınız iyi olurdu

38 cm 200 rms p2, 30 cm 400 rms pioneer den daha performanslıdır.Eğer imkanınız varsa P3 alın dicem ancak mono amfi gerekicek.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.