Şimdi Ara

Bir ayakkabıya 370 TL verilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Nike marka bir koşu ayakkabısına 370 TL verilir mi? Daha doğrusu bir ayakkabıya 370 TL vermek sizce mantıklı mı? Yoksa alternatif markalardan ayakkabı önerisinde bulunabilir misiniz?

• şimdiye kadar bir ayakkabıya verdiğim en yüksek tutar 100 lira
  • 100 liradan fazla para vermem bir ayakkabıya, marka takıntım da olmadı hiçbir zaman, ben olsam vermezdim.
  • maddi duruma göre değişir ben en yüksek 200 tl verdim 1 ay vicdanım sızladı o paraya neler yapılırdı diye
  • ayakkabıya ben 450 lira verdim. harley davidson bot almıştım bundan 4 sene önce. ilk günkü gibi yeni. haftalık bakımını yapıyorum ve 4. yılında halen daha onu giyiyorum. önümüzdeki kış yine onu giyeceğim. demem şu ki uzun vadeli ayakkabıya verilir ancak. spor ayakkabıya vermem şahsen.
  • Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Bana da bir spor ayakkabıya 370 TL vermek çok absürt geldi. Sizlerin de fikirlerini almak istedim.

Koşu ayakkabısı alacağım, hangi model veya marka ayakkabı tavsiye edersiniz? (bkz: Kalenji, Reebok vd.)
  • Vandalizm kullanıcısına yanıt
    kalenjinin çok seveni var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gün içerisinde yürüyen ve koşturan bir insanım. Bu yönde güzel bir ayakkabı arıyorum, bakalım hoşuma giden olursa sizlerin de fikirlerini almak isterim.
  • Nedense bu çok hoşuma gitti fakat Koşu Ayakkabısı değil de Yürüyüş Ayakkabısı olduğu yazıyor ve fiyatı da 200 TL
    www.decathlon.com.tr
    Decathlon | Türkiye'nin En Büyük Spor Giyim ve Malzeme Mağazası
    https://www.decathlon.com.tr/pw-590-xtense-ayakkabi-id_8392268.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vandalizm -- 22 Mayıs 2018; 14:5:26 >

benim çok bilgim yok bu konularda ama şöyle söyleyeyim, indirim bulursan al. nike, adidas gibi yerlerde yıl sonu veya sezon sonu indirimleri oluyor. ben bi tane koşu ayakkabısı almıştım adidastan 2 sene oluyor nerdeyse.indirime denk geldim 110 liraya almıştım. benzerini bulamadım şimdi. eve gidince koduna bakıp şu anki fiyatına bakarım. şu an halen kullanıyorum
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır Hocam, sağ olun
  • Outlet mağazalarına uğrarsan 400 tl lik gördüğüm ayakkabılar 150 ye falan satılıyor. İzmirdeysen optimum da nike outlet var, new balance koşu ayakkabılar içinde VEPA var: ya da balçova selway de yalı outlet var buradan ucuza alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor ayakkabı riskli ömrü çok kısa oluyor. 6 ayda bir yerlerinden patlak veriyor. Ama bot alıyorsanız paraya kıyın uzun ömürlü oluyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paran varsa verirsin, bu kadar basit de üstteki arkadaşın dediği gibi outletlere bak önce bence
  • Dostum ben jump tan 80 liraya ayakkabi alip 2 sene giyiyorum

Sen nerem diyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • upsewen kullanıcısına yanıt
    Benim 370 TL'lik ayakkabıyı alabilmem için, 3-4 taksite bölmem lazım

Dediğiniz gibi outlet mağazalarına bakmakta fayda var.
  • internetten 60 liraya kalenji aldım. süper rahat ve estetik ayakkabı. nike adidas puma gereksiz şişme fiyatlara satılıyor.
  • verilir

• Alcağınız modeli bilmiyorum ama koşu için adidas ultraboost öneririm indirimde bulursanız o civarlara alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eğer ki uzun süre giyeceğin, senin kullanımına dayanacak sağlam bir ayakkabı ise 500 TL de verilir. 50 TL - 200 TL aralığında seni rahat ettirmeyecek ve 1 ay kullanıp köşeye atacağın, yüzüne bakmayacağın bir ayakkabı alacağına uzun süreler kullanacağın sağlam bir ayakkabı al daha iyi. Herkes ayakkabı, mont, bilgisayar faresi, klavye benzeri şeylere fazla para harcamanın aptalca olduğunu söyler ama sen, bunları her gün kullanıyorsan hiç bile pahalı değildir. O yüzden "Ayakkabıya 100 TL veriyorum, ayakkabıya daha fazla harcayan aptaldır." gibi söylemlerde bulunan insanları engelle geç.
    Senin asıl soruna gelecek olursam Nike' ye 370 TL vermek bence saçma doğrusu pek rahat bulmuyorum ayakkabılarını. Sayılı ayakkabısı güzel onlar da TR pazarında yok. O paraya daha iyi şeyler bulabilirsin bence. Sağlam bulduğun ve rahat da bir ayakkabı ise bahsettiğin alınabilir ama öyle bir modelini bilmiyorum.

Adidas Terrex AX2R aldım indirimle 225 TL' ye Boyner' den, tabanı biraz sert ama tavsiye ederim. Ayağını tamamen kavrıyor ve ayakların benimkiler gibi büyük ve genişse seni rahat ettirir. Scarpa diyeceğim ama şimdiki modelleri nasıl bilmiyorum zamanında tabanında açılma olmuştu, aşınmadan içi gitmişti pek iyi değildi ama rahattı. Skechers var piyasadaki en rahat ayakkabıları üreten marka bence ama sağlam değiller ve Türkiye pazarında çok pahalı. Amazon.com' dan kargosunu, vergisini ödeyerek alsan yine daha ucuza gelir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 22 Mayıs 2018; 15:27:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.