Şimdi Ara

Bir Aşk Hikayesi (2013) | FOX (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Harmonical

bence izlenebilir bi dizi. sırf elçin sangu için bile izlenir, o nasıl bir güzelliktir öyle:( oyunculuğu da iyi bence.
    elçin sangu için:
     Bir Aşk Hikayesi (2013) | FOX

Allah nazarlardan saklasın

aynen

• Dizi kaç bölüm olacak bilen var mı ? orijinali 16 bölümde bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthusíast

Dizi kaç bölüm olacak bilen var mı ? orijinali 16 bölümde bitmiş

büyük ihtimalle devam eder ben bir iki yerde zaten orjinalinden biraz koptuğu gibi şeyler okumuştum birde biliyorsun türkiyede bir iş tuttu mu suyunu çıkarmadan bırakmazlar tabi yinede kesin açıklama görmedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrong_Story

quote:

büyük ihtimalle devam eder ben bir iki yerde zaten orjinalinden biraz koptuğu gibi şeyler okumuştum birde biliyorsun türkiyede bir iş tuttu mu suyunu çıkarmadan bırakmazlar tabi yinede kesin açıklama görmedim ben

Final yazmamışlar zaten 16.bölüme yeni bölm demişler çok dizinin sonu belli ama onu çok değiştirebileceklerini sanmıyorum uzasa uzasa 20 falan olur herhalde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wrong_Story

quote:

Final yazmamışlar zaten 16.bölüme yeni bölm demişler çok dizinin sonu belli ama onu çok değiştirebileceklerini sanmıyorum uzasa uzasa 20 falan olur herhalde

İnşallah dediğin gibi olur ama damla sönmez bi röportajda sonu belli değil demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beş para etmez. Başrolde ki adamı çok mu aramışlar. Adam hiçbir duyguyu veremiyor. Sadece sert bir şekilde kameraya poz vermesini biliyor o kadar . Bu kadar itici bir adam olamaz.

Dizinin gerçeğini izledikten sonra bu diziyi izlemek işkence. Zaten birkaç bölümden sonra bıraktım. Şimdi duyduğum kadarıyla senaryo saçma sapan bir hal almış. Uzattıkça uzatacaklar. Klasik Türk dizisine döndü. Ne zaman biter Allah bilir.Aslına uygun 16. bölümde bitseydi bile yine kalitesiz bir dizi olmaktan kurtulamazdı. Çünkü oyuncular çok yeteneksiz. O acıyı ve dramı yansıtamıyorlar. Bunları oyuncu diye ekranlara çıkartırlarsa olacağı bu. Ama hata bizde böylelerini izleyerek prim yapmalarına sebep oluyoruz.
  • foxta hafta içi tekrar bölümleri çıkarken rastladım idare eder bir dizi izliyorum ben

• iyiceeee karıştı herkes tripteee
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedavamısandın

iyiceeee karıştı herkes tripteee

• edaa neredeeeeeee
  • şansa bak bugün finalmiş. aslında çokta kötü değildi ama diziyi uzattıkları için tadı kaçmıştı biraz .arada izliyodum can sıkıntısına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZerooNeTwo

edaa neredeeeeeee

trt1 de kızıl elma
  • ezeltesi kullanıcısına yanıt
    bende diyorum gözüm nereden ısırıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.