Şimdi Ara

Bir arkadaşım aşırı yalancı ne yapalım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bizim bi arkadaş var ya bir insan bu kadar yalancı olabilirmi ya,10 lafının 9 u yalan 1'i şüpheli.olur olmaz herşeye yalan söylüyor.artık herkes biliyor yalancı olduğunu günlük hayattan tutun dandirikten bir oyun için bile tonlarca yalan sayıyor.bi kaç örnek vereyim size,şimdi league of legends oyununu herkes bilir en üst aşama challenger ligidir.sadece 200 kişiden oluşur(bilmeyenlere yazdım) neyse bu arkadaş ilk tanıştığımız sıralarda 3 challenger hesabının olduğunu falan iddia etti.kafeye gittik aç dedik hesapları ban yedi diye yalan söyledi tabi.sonra mesela 1 oyun çıktıktan 2 gün sonra sorun kesin bitirmiştir,bi kitabı sorun kesin okumuştur,derslerini sorun mükemmeldir,(zor geçti sınıfı) daha niceleri yani saymakla bitmez,dh üyeleride uzun yazılar okumaz biliyorum ama özetlersek bu eleman bizim onun yalanlarını yakaladığımızı bilmiyor tabii. gerçi bazen yüzüne vuruyoruz kıvırmaya çalışıyor oda olmuyor.sizce psikoloğa götürmek için ne yapalım hastalık derecesinde yalan söylüyor artık önerilerinizi bekliyorum

edit:yalan söyleme hastalığının adı mitanami imiş.bizim eleman hastalığın tarifine tamamen uyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Anderson -- 8 Ekim 2014; 17:11:53 >

• Yalan söylediğini biliyoruz senin yalana ihtiyacın yok
    Biz seni sen olduğun için seviyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAlanci diye lakap takin bak bakalim yalan soyluyomu daha

• Her defasında üstüne git, söylediklerinden hep bir soru çıkar ve sor.
    Bizim bir arkadaş vardı öyle, bunu uyguladım. Çocuk namaza başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 8 Ekim 2014; 17:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 57BEŞİKTAŞLI57

YAlanci diye lakap takin bak bakalim yalan soyluyomu daha
    Konuşma bir daha
  • Konuşma.

• hep bir arkadaş olur zaten. Bence git döv

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4ps

Her defasında üstüne git, söylediklerinden hep bir soru çıkar ve sor.

ahahah bizim eleman ateist birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Anderson

quote:

Allah yardımcısı olsun diyelim.
  • Hiç sevmem öyle tipleri pek konuşmam da zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Hiç sevmem öyle tipleri pek konuşmam da zaten
    Benimde arkadaşım öyle malesef.
    Bir kere tüm arkadaşlarla anlaşıp konuşmadık onla.1 ay geçti barıştık hala devam ediyor
    Ağzına kızgın yağ dökesim var
  • quote:

quote:

o da dikkat çekmek için bi yalansa?

• Arkadaşın mitoman.Yapacak pek birşey yok bu duruma karşı, kleptomani, pedofili gibi bir hastalık bu.Emin olun arkadaşında onun yalan söylediğini anladığınızı biliyordur, bu kişiler genelde çok iyi yalan söyleyebilirler, ayrıca yalan söyleyen birini çok kolay anlayabilir fakat kendileri oldukça gerçek dışı yalanlar söylediği için(istem dışı bir durum bu) çoğu zaman yakalanırlar.Fakat yakalandığı zaman utanmazlar, aynı zamanda sosyopattırlar çünkü.Kısacası yine yalanlarına devam ederler ve toplum tarafından dışlanırlar.Siz dışlamamaya çalışın, emin olun ki hepimizin bu kadar bariz olmasada arkadaşın gibi çok kusurlarımız var.Varsın arkadaşın birinci değilde sonuncu ligde olsun, birini tehlikeye sokacak yalanlar olmadığı sürece onu böyle kabul edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanqoue -- 8 Ekim 2014; 17:18:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12Numara

quote:

quote:

o da dikkat çekmek için bi yalansa?

hahaha oda olabilir herşeyi beklerim ondan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Yanqoue

Arkadaşın mitoman.Yapacak pek birşey yok bu duruma karşı, kleptomani, pedofili gibi bir hastalık bu.Emin olun arkadaşında onun yalan söylediğini anladığınızı biliyordur, bu kişiler genelde çok iyi yalan söyleyebilirler, ayrıca yalan söyleyen birini çok kolay anlayabilir fakat kendileri oldukça gerçek dışı yalanlar söylediği için(istem dışı bir durum bu) çoğu zaman yakalanırlar.Fakat yakalandığı zaman utanmazlar, aynı zamanda sosyopattırlar çünkü.Kısacası yine yalanlarına devam ederler ve toplum tarafından dışlanırlar.Siz dışlamamaya çalışın, emin olun ki hepimizin bu kadar bariz olmasada arkadaşın gibi çok kusurlarımız var.Varsın arkadaşın birinci değilde sonuncu ligde olsun, birini tehlikeye sokacak yalanlar olmadığı sürece onu böyle kabul edin.

hocam peki psikoloğa götürmeye falan ikna edebilir miyiz sence ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yanqoue

Arkadaşın mitoman.Yapacak pek birşey yok bu duruma karşı, kleptomani, pedofili gibi bir hastalık bu.Emin olun arkadaşında onun yalan söylediğini anladığınızı biliyordur, bu kişiler genelde çok iyi yalan söyleyebilirler, ayrıca yalan söyleyen birini çok kolay anlayabilir fakat kendileri oldukça gerçek dışı yalanlar söylediği için(istem dışı bir durum bu) çoğu zaman yakalanırlar.Fakat yakalandığı zaman utanmazlar, aynı zamanda sosyopattırlar çünkü.Kısacası yine yalanlarına devam ederler ve toplum tarafından dışlanırlar.Siz dışlamamaya çalışın, emin olun ki hepimizin bu kadar bariz olmasada arkadaşın gibi çok kusurlarımız var.Varsın arkadaşın birinci değilde sonuncu ligde olsun, birini tehlikeye sokacak yalanlar olmadığı sürece onu böyle kabul edin.

hocam peki psikoloğa götürmeye falan ikna edebilir miyiz sence ?

Başka bir sebep ortaya sürerek psikolog yardımı aldırabilirsiniz, ailesiyle konuşun tabi öncelikle bu konuda.İlaç tedavisi uygulanacaktır büyük ihtimal, bu kişilerin yalan söylemesinin altında çok şey yatıyor ve hepsini ortadan kaldırmak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Konuşma bir daha

Eski avatarın daha iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

quote:

Konuşma bir daha

Bu aralar ciddiyetimi bozmuyorum.O yüzden bu avatar daha iyi gidiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simos

quote:

Konuşma bir daha

Bu aralar ciddiyetimi bozmuyorum.O yüzden bu avatar daha iyi gidiyor

Alıntıları Göster
    ters pisikolaji uygula bu çocuklarda işe yarıyor onun yalan söylediğini bildiğin zaman bile sana güveniyorum anlat falan de sonra yalanını ortaya çıkartır gibi yap hemen inkar etmeye başlar ben yapmadım falan sen de sakin ol ben sana güveniyorum sen bana yalan söylemezsin tarzından şeyler söyle 1-2 aya düzelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_6195

ters pisikolaji uygula bu çocuklarda işe yarıyor onun yalan söylediğini bildiğin zaman bile sana güveniyorum anlat falan de sonra yalanını ortaya çıkartır gibi yap hemen inkar etmeye başlar ben yapmadım falan sen de sakin ol ben sana güveniyorum sen bana yalan söylemezsin tarzından şeyler söyle 1-2 aya düzelir

hocam bu dediğini çok kez yaptım,bi konuda yalan söylediğini bile bile "o öyle değilmiydi ya şimdi baktım" tarzından cevap veriyorum aa belki olabilir diyor.ne demek istediğimi anlatabildim sanırım.işe yaramadı yani :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.