Şimdi Ara

Bir Ankete Göre Destiny Oyuncularının %63'ü Oyunu PS4'te Oynayacak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alibak_88_002

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Grafik açısından Xbox One'ın daha iyi olduğunu görebiliyoruz ayrıca eski nesildede bu böyleydi.Youtube'taki Videoları izleyin derim ben grafik konusunda eline su dökemessiniz.</blockquote><br><br>bu x1 fanboyları yeni nesil konsollarından memnun değil mi? neden site x1 fanboy trollü dolu?


    kıskançlık kötü bişey dostum, ne yapsın adamlar konsolları 1080p oynatamıyor, %50 daha güçsüz. xbox one, kaka, sir maximus gibi fanatikleri hep ceza aldıkları için yaptıkları trolüklerden dolayı, bsc misafiri adı altında trollemeye devam ediyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atam1881-1938

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alibak_88_002<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Grafik açısından Xbox One'ın daha iyi olduğunu görebiliyoruz ayrıca eski nesildede bu böyleydi.Youtube'taki Videoları izleyin derim ben grafik konusunda eline su dökemessiniz.</blockquote><br><br>bu x1 fanboyları yeni nesil konsollarından memnun değil mi? neden site x1 fanboy trollü dolu?</blockquote><br><br>kıskançlık kötü bişey dostum, ne yapsın adamlar konsolları 1080p oynatamıyor, %50 daha güçsüz. xbox one, kaka, sir maximus gibi fanatikleri hep ceza aldıkları için yaptıkları trolüklerden dolayı, bsc misafiri adı altında trollemeye devam ediyorlar.


    diğerleri için birşey diyemem ama kakanın trollük yaptığını pek hatırlamıyorum, genelde doğru konuşur, sallamaz. ama cidden bi artışı var x1 fanboy trollerinde.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alibak_88_002

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: atam1881-1938<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: alibak_88_002<br><br><blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Grafik açısından Xbox One'ın daha iyi olduğunu görebiliyoruz ayrıca eski nesildede bu böyleydi.Youtube'taki Videoları izleyin derim ben grafik konusunda eline su dökemessiniz.</blockquote><br><br>bu x1 fanboyları yeni nesil konsollarından memnun değil mi? neden site x1 fanboy trollü dolu?</blockquote><br><br>kıskançlık kötü bişey dostum, ne yapsın adamlar konsolları 1080p oynatamıyor, %50 daha güçsüz. xbox one, kaka, sir maximus gibi fanatikleri hep ceza aldıkları için yaptıkları trolüklerden dolayı, bsc misafiri adı altında trollemeye devam ediyorlar.</blockquote><br><br>diğerleri için birşey diyemem ama kakanın trollük yaptığını pek hatırlamıyorum, genelde doğru konuşur, sallamaz. ama cidden bi artışı var x1 fanboy trollerinde.


    öylelerinden korkacaksın zaten, tarafsız gibi yazar ama kesinlikle değil, bire bir şahidim onun trollemelerine hakaretlerine, üslubu bozuk , zaten bi insan bu kadar ceza alıyorsa bi düşünmek lazım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atam1881-1938

    aklın yolu bir, Ps4 varken %50 daha güçsüz konsolda oyun mu oynanır?


    Tamam ps4 daha güçlü ama %50 iyi abarmışşın
  • arkadaşlar destiny in hikaye modu varmı ona göre alacam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matrixde ki Zenci Adam

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: atam1881-1938<br><br>aklın yolu bir, Ps4 varken %50 daha güçsüz konsolda oyun mu oynanır?</blockquote><br><br>Tamam ps4 daha güçlü ama %50 iyi abarmışşın


    Mesut Çevik de öyle söylüyor valla :)
  • Xbox One'da oynuycam daha sonra PC'ye cikarsa PC'de de bitiririm
  • Oyunu 3 saat anca oynadim diyen arkadasim. Ben Battlefield 4'u 212 saat oynadim hala oynamaktayim. Bu oyunu hic begenmiyordum ilk baslarda. Betayi indirdim ve ilk gun kesintisiz 5 saat oynadim. Ikinci gun ise 7 saat oynadim. Daha sonra beta kapandi alpha icin bekledim ama kismet olmadi.

    Bu oyunun mantigi herzaman onlinesin. Her an sen goreve giderken bir anda yer altindan bir yaratik cikiyor ya da gokyuzunden gemi dusuyor ve puplic event mesaji geliyor. Sen daha goreve gitmeden baska bir goreve baslamis oluyosun ayni anda birsuru kisi ile birlikte.

    Betada oyle yerler vardi ki level 12 ve uzeri yaratiklardan gecilmiyordu ve oldurmek cok zordu. Bu oyun call of duty ya da halo degil. Bitir bir kenara at ya da multiplayer death match kas.

    Bu oyunu al 1 sene oyna surekli 1 senenin sonunda bile tek basina gidip xp kasamayacagin ya da tek basina bitiremeyecegin gorevler olacak. Oyun cok buyuk ve Bungie herzaman oyunu taze tutacagini ustune basa basa soyluyor.

    Bak oyunun beta'da Moon yabi ay gorevi 2 saatligine acildi insanlar akin etti. Ve grafiklerdeb tut o ay gorevindeki zorluk harikaydi. Sen oyunu anlayamamissin. Aynn yapimcinin dedigi gibi.

    20. Level sonrasi asil zevk almaya baslarsin oyundan.




  • Grafik açısından ps4'ün daha iyi olduğunu görebiliyoruz ayrıca eski nesildede bu böyleydi.Youtube'taki Videoları izleyin derim ben grafik konusunda eline su dökemessiniz.
  • @alibak

    en büyük troll millete troll diyor. Banladınmı ne yeni hesaptan iyi trollüyorsun.

    GT_55'in takendisidir bu arkadaş o yüzden kale falan almayın sonra canınız çok yanar.
  • Kardeşlerim siz ciddi misiniz girin youtube'a CoD ghost,Tomb raider gibi videolarda grafiklere bakın ps4 mü xbox mı daha iyi şaka mı yapıyorsunuz anlamıyorum göz var nizam var.
  • Iki troll yan yana gelmis millete troll diyorlar tam bir komedi silsilesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Matrixde ki Zenci Adam

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: atam1881-1938<br><br>aklın yolu bir, Ps4 varken %50 daha güçsüz konsolda oyun mu oynanır?</blockquote><br><br>Tamam ps4 daha güçlü ama %50 iyi abarmışşın


    abartı değil arkadaşın söylediği Mesut Çevik te böyle söylüyor, hatta youtube da console wars diye aratıp videoları izlersen yabancı sitelerde aynı şekilde üstüne basa basa %50 daha güçlü olduğu belirtiliyor.
  • bu oyunun logosunu uzaktan şişmanlamış hitman e benzetiyorum
  • Yapilan anketlere gore de PC % 0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    arkadaşlar destiny in hikaye modu varmı ona göre alacam?


    evet var ama level 3-4 gibi açılıyor sanırsam
  • Çok büyük ihtimal ile ONE da oynayacağım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    @alibak<br><br>en büyük troll millete troll diyor. Banladınmı ne yeni hesaptan iyi trollüyorsun. <br><br>GT_55'in takendisidir bu arkadaş o yüzden kale falan almayın sonra canınız çok yanar.


    bsc misafiri arkasına gizlenen kokrak arkadaş, gt_55le falan alakam yok. senin kadar korkak değilim ben, daha kendi profilinden yazmaya korkuyosun. yazdıklarından belli kimin troll olduğu. daha cevap vermicem çünkü senin kadar işsiz değilim, ayrıca daha fazla seviyene inemicem. herkesten kendi adıma özür diliyorum verdiğim rahatsızlıktan dolayı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Iki troll yan yana gelmis millete troll diyorlar tam bir komedi silsilesi.


    korkma da gerçek hesabınla yaz, aa yoksa cezalımısın sen bonibone ?
  • PS4 varken neyleyim xBone'ı. PS4 de oynayacağım...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.