Şimdi Ara

bir anime vardı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir anime vardı. Çocuğun kolu falan uzuyor çiftci şapkası var kafasında. Resminin altında Wanted yazıyordu ama bulamadım. Ne olduğunu biliyor musunuz?

• One Piece.Çiftçi şapkalı çocuk
  • İlk defa bu kadar güzel bir açıklamasını görüyorum One Piece'ın.
  • verdiğiniz cevaplar için sağolun

Peki bu dizi komple bitti mi yoksa yeni bölümleri hala çıkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibur_n -- 10 Ocak 2009; 16:09:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nibur_n

verdiğiniz cevaplar için sağolun

377 bölüm. seri halen devam ediyor.
    Ve en son 8 film'i vardı.
  • quote:

verdiğiniz cevaplar için sağolun

hala devam ediyor ve çok çooooook bölümleri var
    eğer kotalıysan hiç bulaşma derim, kotasız bile olsan baştan sona kadar indirmen 1 ay'ı bulur :)
  • internetten izliyorum ben. Günde 3 bölüm falan izlersem herhalde bitirumiş olrlar ben sonuna gelinceye kadar dimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belli olmaz hiç biteceğe benzemiyor
  • quote:

internetten izliyorum ben. Günde 3 bölüm falan izlersem herhalde bitirumiş olrlar ben sonuna gelinceye kadar dimi?

bende 360 bl. gözüm yemiyor oturup seyretmeye
  • Benim Naruto ve bleach e bulaşmamın sebebi.

Bir animeye başladığımda sonuna kadar izlerim arada başka bir animeye vakit arımam.
    Böylece o animedeki dünya ile aramda düz bir bağ oluşuyor.

Sonu olmayan bir animeyi başlamak bana göre değil.

Fakat Claymore'da keklendim.

Her hafta bir bölüm için bekleyemem.

Yani 200-300 bölüm olsunda bir sonu olduğunu bilim...

• Mesaj tekrarı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 10 Ocak 2009; 19:52:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Benim Naruto ve bleach e bulaşmamın sebebi.

Bir animeye başladığımda sonuna kadar izlerim arada başka bir animeye vakit arımam.
    Böylece o animedeki dünya ile aramda düz bir bağ oluşuyor.

Sonu olmayan bir animeyi başlamak bana göre değil.

Fakat Claymore'da keklendim.

Her hafta bir bölüm için bekleyemem.

Yani 200-300 bölüm olsunda bir sonu olduğunu bilim...

Evet bir hafta beklemek kötü ama ben Naruto Shippuuden'i bekleyerek alıştım bu işe. Zaten Shippuuden'in başta devam ettiğini bilmiyordum, öğrendiğim halde izlemeye başladım, çünkü çok güzel. One Piece'e başlarken bilmiyordum.Şimdi 242. bölümdeyim.Artık o bitince onu da bekleyeceğiz.Başka çıkar yol yok.

• ya işte bende onun için izlemek hem istiyorum hem istemiyorum. Uzun serileri seviyorum ama bir sonu olsun dimi. Ben narutoya başladım bitti sanmıştım :) bitmemiş meğersem onu beklemek istemiyorum ama bir kere başladık. Buda hoşuma gitti 3 bölümünü izledim. Acaba ben bitirene kadar sonuna gelir mi onu merak ediyorum. Bunuda beklemek istemiyorum çünkü.
  • Bitirene kadar sonunun gelmesi imkansız çünkü mangada bile yarısına gelemediler hatta bırak yarısını başındalar konunun .
    Ama izle bence. Zamanında ben de uzun serilere karşı önyargılı davranmıştım sonra Narutoydu, Bleachdi, One Piecedi, Gintamaydı derken artık kısa seriler az gelir oldu karakterlere doyamıyorum izlediğimde o derece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuntsunemori -- 11 Ocak 2009; 1:21:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :blaCk:

Evet bir hafta beklemek kötü ama ben Naruto Shippuuden'i bekleyerek alıştım bu işe. Zaten Shippuuden'in başta devam ettiğini bilmiyordum, öğrendiğim halde izlemeye başladım, çünkü çok güzel. One Piece'e başlarken bilmiyordum.Şimdi 242. bölümdeyim.Artık o bitince onu da bekleyeceğiz.Başka çıkar yol yok.

Seri 50-60 yıl daha devam ediyormuş, 1800-1900. bölümlerde senin halini görürüm.
    Allah gecinden versin ama o yaşlarda One Piece ve Shippu'nun sonunu görmeden göç etme olasılığın yüksek. Gözün arkada kalır sonra.

• O kadar olmaz herhalde . Öyle olursa da tadı kaçar zaten.
  • 1000'e ulaşır rahat ama.Ama 50-60 yıl sürer mi oha
  • Hiç belli olma, biraz interneti kurcaladım.
    One Piece şu an 10(anime olarak) yaşında, hatta dahası var Doraemon adlı bir anime 32 "kesintisiz olarak 25" yaşındayken bir törenle seslendirme sanatçılatını emekli etmiş.
    Şu anda devam ediyor ve 35 yaşında..

Artık gerisini siz düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknikkonular -- 11 Ocak 2009; 15:27:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular

Hiç belli olma, biraz interneti kurcaladım.
    One Piece şu an 10(anime olarak) yaşında, hatta dahası var Doraemon adlı bir anime 32 "kesintisiz olarak 25" yaşındayken bir törenle seslendirme sanatçılatını emekli etmiş.
    Şu anda devam ediyor ve 35 yaşında..

Artık gerisini siz düşünün.

Vaybe 1787 bolum surmuş ve doraemon 2005 adiyla yeni bir seri başlamiş.Her bolum 25 dk surse 25X1787=44675 dk buda 744 saat civari ediyor.Yani 31 gun boyunca hiç yemeden içmeden herhangi birşey yapmadan full izlerseniz anca bitiyor.Varmi bu seriye başliyacak baba yigit Valla hiç belli olmaz one piece belkide bunu geçer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.