Şimdi Ara

Bir Alışveriş Merkezindeki Hatalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyice sinirlendim bilmiyorum adını vermek reklama girer mi ama vereceğim kipanın 1-14 haziran broşüründeki 2 ürün hatalı ikisi de bana denk geldi. Öncelikle 2 lt lik dondurma 3.29 tl diyor insert'te kasada 4.99 geçiyor sinirlendim tartıştım ordakilerle. Neyse hadi bunu geçtim Traş bıçağı var broşürde Mach 3 (4+1) 17.90 tl diyor aldım onu eve geldim baktım içinde 3+1 bıçak var bir haznesi boş. İyice sinirlendim ne yapayım gidip iade mi edeyim ? Yoksa tüketici haklarına mı vereyim ? Saygılar

• Git ver gitsin bir dahada alissveris yapma abdestli dolas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığın şubeye git ver sorun çıkarmada alacaklardır. Tanıtım broşürlerinde dikkat ederseniz gerçi çok küçük yazarlar kenarda köşede tipografik hatalardan mağzamız sorunlu değildir yazar. Yani broşürde 2 lira olan ürün mağzada 3 tl ise mağzadaki fiyat geçerlidir. Fakat şöyle bir durum var diyelim mağzadasınız ürün rafında 10 tl olarak görünüyor ama kasada 20 tl ise raf fiyatı geçerli oluyor ozaman. Bunu her mağza yapmıyor ama.
  • gittim iade ettim. Bütün hepsinde aynı durum var dediler yanlış basım dediler vesaire... Bir daha burdan bişey de almam artık. Siz de görebilirsiniz broşüre bakın gidin bi de markete bakın broşürde 4+1 yazıyor hatta resmi de var broşürde şundan
     Bir Alışveriş Merkezindeki Hatalar

ama mağazadaki tüm ürünlerinde 1 tane bıçağı yok en alttaki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.