Şimdi Ara

Bir ağa 2 kablousuz modem kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üst kat komşumda kablosuz modem var benim bilgisayırıma kabloyla net çekiyoruz benim evime gelen kablonun ucuna herhangibi cihaz takarak internete kablosuz bağlanabilirmiyiz.Wireless adaptör çift antenli bile denedik fakat çekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtsd

üst kat komşumda kablosuz modem var benim bilgisayırıma kabloyla net çekiyoruz benim evime gelen kablonun ucuna herhangibi cihaz takarak internete kablosuz bağlanabilirmiyiz.Wireless adaptör çift antenli bile denedik fakat çekmiyor.

2 defa okudum ama gerçekten birşey anlamadım. Üst kattan kablo çekmişsiniz zaten...
  • quote:

üst kat komşumda kablosuz modem var benim bilgisayırıma kabloyla net çekiyoruz benim evime gelen kablonun ucuna herhangibi cihaz takarak internete kablosuz bağlanabilirmiyiz.Wireless adaptör çift antenli bile denedik fakat çekmiyor.

evet bağlarsın ya bi router yada router özelliği olan bir modem bul 2ci elde 10-20 tl ye dolu satan var 0 alacaksanda

http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/asus-rt-n10e-rt-n10e-150mbps--kablosuz-4-port-router--access-point/productdetails.aspx?I_ID=58767
    bunu alabilirsin ama 2 ci el daha ucuz al gitsin :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: chantypes30

quote:

evet bağlarsın ya bi router yada router özelliği olan bir modem bul 2ci elde 10-20 tl ye dolu satan var 0 alacaksanda

http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/asus-rt-n10e-rt-n10e-150mbps--kablosuz-4-port-router--access-point/productdetails.aspx?I_ID=58767
    bunu alabilirsin ama 2 ci el daha ucuz al gitsin :)))

tamam anladım teşekkür ederim.

• access point/router işini görür.
  • kablo yerine tümünü wi fi yapın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.