Bildirim
Bir ağa 2 kablousuz modem kurmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mhmtsd
üst kat komşumda kablosuz modem var benim bilgisayırıma kabloyla net çekiyoruz benim evime gelen kablonun ucuna herhangibi cihaz takarak internete kablosuz bağlanabilirmiyiz.Wireless adaptör çift antenli bile denedik fakat çekmiyor.
2 defa okudum ama gerçekten birşey anlamadım. Üst kattan kablo çekmişsiniz zaten... -
quote:
üst kat komşumda kablosuz modem var benim bilgisayırıma kabloyla net çekiyoruz benim evime gelen kablonun ucuna herhangibi cihaz takarak internete kablosuz bağlanabilirmiyiz.Wireless adaptör çift antenli bile denedik fakat çekmiyor.
evet bağlarsın ya bi router yada router özelliği olan bir modem bul 2ci elde 10-20 tl ye dolu satan var 0 alacaksanda
http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/asus-rt-n10e-rt-n10e-150mbps--kablosuz-4-port-router--access-point/productdetails.aspx?I_ID=58767
bunu alabilirsin ama 2 ci el daha ucuz al gitsin :)))
-
quote:
Orijinalden alıntı: chantypes30
quote:
evet bağlarsın ya bi router yada router özelliği olan bir modem bul 2ci elde 10-20 tl ye dolu satan var 0 alacaksanda
http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/asus-rt-n10e-rt-n10e-150mbps--kablosuz-4-port-router--access-point/productdetails.aspx?I_ID=58767
bunu alabilirsin ama 2 ci el daha ucuz al gitsin :)))
tamam anladım teşekkür ederim.
-
access point/router işini görür. -
kablo yerine tümünü wi fi yapın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sistem belirtilen yolu bulamıyor
- mouse tekerleği aşağı yukarı sorunu
- disk boot failure insert system disk and press enter
- bios şifresi nedir
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid scope: user_profile
- laptop menteşe tamiri
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- secure boot nasıl açılır
- pc otomatik kapatma
- bilgisayardan ses gelmiyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X