Şimdi Ara

BIOXCIN KULLANANLAR LÜTFEN BAKSINLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
6.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,yaşım 19 erkeğim ve saçlarımda kepek yok fakat dökülme var dökülmeyi yaşayalı uzun bir zaman oldu head&shoulders komple bakım şampuan kullanıyordum ve şampuanı değiştiriyim dedim head&shoulders bittikten sonra eczaneden bioxcin forte şampuan 3'lü her biri 300 ml=900 (72 tl) ve bioxcin forte serum (100 tl) bunun kutusundada 3 tane var her biri 30ml x 3 = 90 ml bioxcin tablet tüm saç tipleri
    için (45 tl) (içinde 40 tane var) bu 3 ürünü aldım fakat tabletin kutusunu daha açmadım sadece şampuan ve serumu şuan kullanıyorum.Şampuan ve serumu aldıktan sonra 1. 1.5 ay ve kullanmaya başladım.Açıkçası biraz tereddüt ve
    şüphelerim var bide pek içim rahat değil yani doktora gidip öylemi alsaydım bu ürünleri diye düşünüyorum biraz kararsızım bu aldığım ve bundan sonra alcağım bu 3 ürün sürekli kullanımda nasıl bir etki gösterir.Bu ürünleri boşamı alıyorum sizinde fikirlerinizi almak istedim internette çok gezdim pek iyi şeyler yazılmamış bioxcin hakkında her söylenilene inanmamak gerekir ama insan etkileniyor yinede siz ne düşünüyorsunuz? kullandınızmı? kullandıysanız gerçekten faydasını gördünüzmü? bunu öğrenmek isterim ve internetten almıyorum ürünleri bizzat gidip eczaneden alıyorum internettekilere güven olmaz sonuçta çakması olabilir pek güvenmiyorum.
    tekrar söylüyorum tableti henüz hiç kullanmadım.

ALDIĞIM ÜRÜNLER;

BIOXCIN KULLANANLAR LÜTFEN BAKSINLAR BIOXCIN KULLANANLAR LÜTFEN BAKSINLAR BIOXCIN KULLANANLAR LÜTFEN BAKSINLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi womankoman -- 27 Haziran 2015; 7:16:47 >

• Erkekseniz şampuan olarak;REVİGEN ŞAMPUAN FOR MEN 300 ML - DÖKÜLME KARŞITI CANLANDIRICI ŞAMPUAN ERKEK kullanmanızı öneririm. Ayrıca bunu WELLA SP MEN TONİK MAXXİMUM DÖKÜLME ÖNLEYİCİ 100ML ile WELLA SP MEN ELİXİR AMPUL NEMLENDİRİCİ 6X2ML ile ve VİCHY DERCOS AMİNEXİL PRO ERKEK - SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI 3 ETKİLİ BAKIM ile desteklemelisiniz.

bayansanız şampuan olarak; WELLA SP BAYAN DÖKÜLME ÖNLEYİCİ ŞAMPUAN 250ML kullanmanız ve VİCHY DERCOS AMİNEXİL PRO KADIN - SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI 3 ETKİLİ BAKIM yeterli olacaktır.

Muhetemelen dökülmeniz duracak veyeni saçlar görmeye başlayacaksınız. Olmadığı taktirde tedavi olmak için doktora gitmeniz gerecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 27 Haziran 2015; 12:03:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gözlük kullananlar baksın.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.