Şimdi Ara

Bioxcin kullanan var mı? deneyimleriniz?(kel olmak istemeyenler bakın!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
107.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dükülmeisni önlüyen neyse iste bence onlar gerksiz aama gercekten sac cıkaran varsa buna bakmak lazım yada iyi eken bir yerde ektirmek baska difer secenekler cepinizdeki parayı alır alır alır baska sbiey yapmaz
  • bence yeni saçın çıkması kıl kökleriyle alakalı bir durum yani kel biri varsa saç çıkma ihtimali daha yüksektir. bence bu tarz ürünleri kullanmadan önce en azından sonrasında ürüne suç bulmamak için saç analizi yaptırmak en doğrusu
  • dengesiz bir şekilde kilo verdiğim içim saçlarım baya seyrekleşti çok döküldü.bioksin kullanıyorum gayet memnunum.
  • Arkadaşlar bioxcinin yeni formu çıktı, bioxcin forte sprey.. Serum derdine son vermişler, serumları spreye dönüştürmüşler, piyasaya yeni çıktı. henüz internette iki yerde gördüm.
  • arkadaşlar benim saçımda saçkıran var oraya sürsem eğer orada saç çıkarırmı?
  • Bioxcin i abimden duydum kıydık paraya aldık mered ucuz bişey de değil ondan millet alsakmı almasakmı acaba gerçekten işe yarıyormu diye düşünüp duruyor... Türküz biz arkadaş. :) neyse sonuçta aldık valla ilk yıkama pisikolojik dir derler. ama devamlı kullanınca gerçekten farkı görüyorsunuz. bende üniversite öğrencisiyim sitres yeterli beslenememe saçları döküyor... bioxcin gerçekten durduruyor buna emin olabilirsiniz.
    fiyatına gelicek olursak kıyın paraya alın derim sigaraya onlarca tl saçıyosunuz koymuyo bioxcinmi koyucak
  •  Bioxcin kullanan var mı? deneyimleriniz?(kel olmak istemeyenler bakın!)

bunu almayın çok fark ettirmedi. 2 ay kullandım hani eskisi kadar çok dökülmedi fakat. yinede dökülmeler fazlaydı. bu arada duştan sonra kafamı havluyla kuruturken havluda 50 tel saç bulursunuz. (yaş 18 yanlar açılmaya başladı iniesta gibi oldum)

Bioxcin alıp deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Itzpapalotl -- 25 Kasım 2011; 15:15:39 >
  • merhaba arkadaşım,

ilk önce şunu söylemek isterim, 2010 yılı boyunca amerikada, maryland bölgesinde ve washington da bir sene yaşadım, bende ve ev arkadaşımda saç dökülmesi var ve harıl harıl bioxcin türü bişey aradık ama maalesef boş.. belkide millete yutturuyolar burda, ama amerikada saç dökülmesi için sadece vitamin hapı veriyorlar, yağlı saç için şampuan bulmak için bile kaç tane süpermarket gezdim o derece yani.. şampuan konusunda amerikadan ithal falan laflarına asla asla katılmıyorum ve inanmıyorum.. sizde tercihinizi yaparken buna dikkat edin derim, çünkü iyi bişey olsa, amerikada yapılmış olsa inanın onlar kullanırlar.. saç dökülmesi için şampuan sordugumda uzaydan gelmişim gibi suratıma bakıyolardı :)

teşekkürler..
  • amerikalılarda asfalt yamasını Türklerden öğrenmiş biliyormusunuz... İlla herşeyin iyisi doğrusu orda olucak diye bişey yok. tıpta her geçengün Türk doktorları mucizeler yaratıyor... Ben kullandım halada kullanıyorum tamam %100 kesmiyor saç dökülmesini ama %10 durdurduğuna şahit oldum bundada şu faktörler çok önemli kullandığınız şebeke suyu temiz olacak. 2 ay önce 10 yıllık su borularını değiştirdik komple çıkan borular bas içindeydi. bir diğeri de sitres... Yeniden söylüyorum %100 etkisi yok fakat normal şampuanlardan kat kat daha kaliteli kepeği yok ediyor... (ayrıca bukadar amerikalaşmayalım lütfenn)
  • kullandım uzun yıllar , şampuan-sprey-serum , seyreklik durmadı her sene çoğaldı , artık takmıyorum
  • Takip
  • 2 yıl boyunca bioxcin serum + şampuan kullandım, dökülen yerlerde herhangi bir değişiklik olmadı ama saçımın sertleştiğini farkettim zamanla
  • arkadaşlar son yapılan klinik çalışmaların sonuçlarını görebilirsiniz. bence denemekte fayda var. Bioxcin
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedoza

arkadaşlar son yapılan klinik çalışmaların sonuçlarını görebilirsiniz. bence denemekte fayda var. Bioxcin

reklam botu musun
  • Hayır arkadaşım ben denedim ve memnun kaldım o yüzden öneriyorum
  • Bioxcin , Minoksil , Nanoderm(bu nerden elime geçti bende bilmiyorum) , yılan yağı , çam özlü şampuan , sarımsak şampuanı , çeşitli yağların karışımından oluşan bir karışım ve daha hatırlamadığım birsürü şey kullandım. Yaşım 22 , 4 senedir dökülme var ama 4 sene sonunda anladımki nabarsam yapayım durmuycak :D . Artık bunlara para vermiyorum resmen umut tacirciliği . Neymiş efenim kullananlarım % 90 ında saç dökülmesi durmuş yüzde bilmem kaçında saç çıkartmış yalan dolan . Hani benimki nie çıkmıyo . Herkesin vaad ettiği doğru olsaydı bu ürünlerle maymun gibi gezmem lazımdı. Bence aşırı kafaya takmayın daha fazla dökülür. İsteyen kullansın ama yok arkadaş işe yarar bişey yok piyasada. Zamanı gelince ektiririz olur biter.
  • Bioxin ampul, sonrasında bioxin forte şampuan şimdilerde ise biozin genesis şampuan kullandım ve kullanıyorum. yaşım 42. uzun süredir androjenik tip (öncelikle ön yanlar ve tepe olmak üzere erkek tipi ) saç dökülmesi vardı. bioxin ürünlerini kullanmaya başladıktan sonra dökülme azaldı ve yavaş yavaş yeni saç kılları çıkmaya başladı. Tabi kısa sürede ve çok dramatik değişimler beklememek lazım. Yavaş yavaş değişim oluyor. Bedeli ise biraz pahalı bir şampuan kullanmış oluyoruz, çok da pahalı değil aslında azar azar kullanıldığı için uzun süre yetiyor bir kutusu. Şahsen tavsiye edebilirim.
  • eczane.com.tr - ilaç dışı güvenilir sağlık ürünleri satış sitesi
    Bioxcin
    http://www.eczane.com.tr/bioxcin
    de kampanyası vardı bir aralar, oradan alıp denemiştim. işe yaramamasından ziyade kafama göre alıp kullanmamın etkisiz kalmasına sebep olduğunu düşünüyorum. çünkü arkadaşım'da cidden işe yaradığını şu an gördüm

• Arkadaşlar ona buna boş yere para saçmayın. Antalyadaki doktor bey bana önerdi gerçekten işe yaradı. Marketten kaliteli 1 litre sızma zeytinyağı alın ve haftada 2-3 (pazartesi 1/perşembe 1 defa) gibi saçınıza 1 avuç kadar dökün ve 30 - 40 dakika boyunca masaj yapın arkasından ister durunun 720 gr olarak piyasada bulunan saydam yeşil renkli zeytinyağlı gliserinli sabunu ile veya yine kahverengi karton pakette satılan Dalan defne & zeytinyağlı sabunla veya çelikbilek ve dalan markaların üretmiş olduğu prina sabunu ile sıcak su altında 2 veya 3 defa yıkayın, durulayıp kurulayın. Bende dökülme bu şekilde en aza indi ve saçlarımda gürleşme oldu. Artı olarak günde bir tablet olarak ZİNCO 220 çinko hapı kullanıyorum. Bu eskiden kullanılan saçlara asla zararı olmayan genel bir tedavi şekliymiş. Piyasadaki şampuanlara pek rağbet etmeyin derim fikrimce. Takdir yine sizlerindir. Saç dökülmesiyle uğraşan arkadaşlara Allah şimdiden şifa versin. Saygıdeğer doktor beye buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unal8 -- 10 Ekim 2013; 19:15:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unal8

Arkadaşlar ona buna boş yere para saçmayın. Antalyadaki doktor bana önerdi gerçekten işe yaradı. Marketten kaliteli 1 litre sızma zeytinyağı alın ve haftada 2-3 defa saçınıza 1 avuç kadar dökün ve 30 - 40 dakika boyunca masaj yapın arkasından çelikbilek veya dalan marka prina sabunu ile yıkayarak durulayın. Bende dökülme bu şekilde en aza indi ve saçlarımda gürleşme oldu. Saygıdeğer doktor beye buradan teşekkürlerimi iletiyorum. Saygılar.

Pm attım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayaleturk -- 9 Ekim 2013; 22:58:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.