Şimdi Ara

Bioxcin Forte 3'lü Şampuan 84 TL Yanıyor!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.104
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benimkisi ırsi genelde koparak dökülüyor kökünden değil ama kökler de yavaş yavaş dökülüyor

• Ben bu ürünü aldım aldığıma pişman oldum. Aldığım yer hepsiburada happycenter mağazasıydı. 1 tanesini yarısına kadar kullandım bir faydasını görmedim saç dökülmesinde bir azalma görmediğim gibi saçlarımda kaşıntı, kepeklenme ve kuruma yaptı. Pekmez gibi bir rengi var. Beş para etmez bir ürün tavsiye etmem almak isteyen varsa yine kendi bilir. Elimde kalan açılmamış bantlı olan 2 tane şampuanı Letgo üzerinden ilan açıp bir bayana sattım 3 adet serumu ile birlikte. Paranın bir kısmını kurtardık çok şükür. Bir daha aman Allah korusun.. 

• Saç dökülmesi genetiktir.
    Dokulecekse dökülür.
    Dokulmuyorsa bunlari kullaniyorsunuz diye değil yine genetiktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav 50 tl verip saçların fırça gibi olmasını mı bekliyorsunuz. Alın geçin mutlu olun.
    Bende siyah sarımsaklı olanı kullanıyorum denemediğim kalmadı dökülüyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumların farklı olması çok iyi saçlardaki en büyük etken stres yoğunluğu fazla bir zamanda yaşamak saçların dökülmesi en büyük etken önce anlam veremiyorsunuz fakat saçlar dökülünce sinir oluyorsunuz. Ben kullandığım için çok memnun kaldığımı net söyleyebilirim.

• alihanakman A kullanıcısına yanıt

35 yaşından sonra dökülme kesildi bende, daha fazla dökülemiyor. Bence beli bir yaşa kadar dökülüyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.