Şimdi Ara

Biostar anakart formattan sonra hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam bilgisayara format atmam gerekti.Driverları yükledim ama sanırsam eksik kaldı.Bir cdyi bulamadım.Onu da elle bulmaya çalıştım.Realtek driverı ses için.Ama sanırsam yanlış yüklemişim çünkü kasanın ön tarafındaki kulaklık,hoparlör girişleri çalışmıyor sadece kasanın arkasındakiler çalışıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim.Mikrofonu kasanın arkasına takınca konuştuğum kişiden ses sekip ona gidiyor yine.

bu arada anakart modeli Biostar nf61s m2a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demosty -- 9 Haziran 2010; 11:15:54 >

• Realtek driverları klasiktir yani Anakart ,Anakart versiyonları değişsede driver olarak aynı işlevi görmektedir,kasanın arkasındaki jakların yerlerini tek tek değiştirerek her seferinde müzik açın ayrıca ses sisteminizin özellikleri nedir? 5+1 ise Realtek 'in hoparlörler sekmesinden 7+1 olarak seçip yukarıda bahsettiğim işlemleri sırası ile tek tek yapın taki tüm hoparlörler hazır hale gelinceye kadar eğer ki gerçekten gelmiyorsa ses,''Uniblue Driver Scanner 2010'' veya ''Driver Genius'' yazılımlarından herhangi birini indirin ve intern aracılığı ile eksik driverlarınızı indirin...

İyi forumlar.
  • Yardımınız için çok teşekkürler.Yazdıklarınızı deneyeceğim şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.