Şimdi Ara

Bioshock Serisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bioshock infinite oynamayı düşünüyorum ama serinin diğer oyunlarını hiç oynamadım.Sizce hikayeyi okusam yeter mi yoksa oyunları oynamalı mıyım?Malum öğrenciyiz sınavlar falan çok uzun şeyler de zor geliyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bioshock Serisi: Oynanış Sırası ve Temel Bilgiler

Bioshock serisi, eşsiz ve büyüleyici distopik ortamlarıyla tanınan birinci şahıs nişancı video oyunları serisidir. Serinin her bir oyunu, farklı bir zamanda ve yerde benzersiz bir hikaye sunar.

Bioshock Serisi Oyunları:

• Bioshock
    • Bioshock 2
    • Bioshock Infinite

Bioshock Oynanış Sırası:

Serideki oyunları en iyi deneyim için şu sırayla oynamanızı öneririz:

1. Bioshock
    2. Bioshock 2
    3. Bioshock Infinite

Bu sıralama, olay örgüsünün akışını takip etmenize ve serinin karmaşık mitolojisini daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır.

Bioshock Oyunları Nasıl Bir Oyun?

Bioshock oyunları, birinci şahıs nişancı mekaniği, rol yapma unsurları ve sürükleyici hikayeleriyle bilinir. Serinin ayırt edici özelliği, su altı şehri Rapture ve göklerde yüzen şehir Columbia gibi benzersiz ve atmosferik ortamlarıdır.

Bioshock Sıralaması:

Bioshock oyunları genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve eleştirmenler tarafından ödüller kazandı. Serinin en iyi oyunu, geniş beğeni toplayan ve sektörün en iyi FPS oyunlarından biri olarak kabul edilen Bioshock Infinite'tir.

Bioshock Serisini Oynamaya Başlamak:

Bioshock serisine ilgi duyuyorsanız, oyunları oynamaya başlamanız için en iyi nokta orijinal Bioshock oyunudur. Serinin temel mekaniklerini ve ortamını tanımanıza yardımcı olacaktır. Oradan, hikayenin devamı için Bioshock 2 ve Bioshock Infinite'e geçebilirsiniz.

Önemli Not: Bu metin, SEO uyumlu yazma teknikleri kullanılarak yazılmıştır ve anahtar kelimeler metnin akışına doğal bir şekilde dahil edilmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up beyler
  • ilk oyundan başlamanı tavsiye ederim.
  • Üçüde birbirinden bağımsız oyunlardır, istediğinden başla, istediğini oyna.
  • Bende boş bir zamanımda ilk oyundan başlamayı düşünüyorum.
  • ortada hikaye anlatan doğru düzgün bir site yok ki nereden okuyacaksın hikayeyi? mevcut sitelerden okursan sadece %50-60'ını öğrenirsin oyunun muhtemelen.
  • 3 oyundan birbirine sadece çok çok ufak bir noktada baglı o da önemsiz zaten direk 3. oynasanda bişey kaybetmessin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deus Ex Serisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunu ben de merak ediyorum doğrusu. Tam bir cevabı yok anlaşılan. Oynamaya değer bulmayan da yok diğer oyunlarını ama?
  • Grafikler oyun zevkinizi etkiliyorsa bence 1-2-3 sırayla oynayın.

Evet hikaye olarak birbirlerine ufak yerlerden bağlantılı, herhangi birinden başlanıldığında sorun yaşanmaz. ama Bioshock serisinin tarzını 3. oyundaki grafiklerle tattıktan sonra 1 ve 2 canınızı sıkabilir.
  • Bioshock İnfinite apayrı bir oyun ve tek kelimeyle sanat eseri ama tabi Bioshock 1 ve 2 nin de yeri ayrı özellikle 1.oyun harikaydı
  • İstediğin oyundan başlayabilirsin. Ama ilk 2 oyunda muhteşemdir. Oynarsan hiçbirşey kaybetmessin.
  • beyler oyun hakkında bişe sorucam . Oyunu steam indirimlerinde seri aldım başladım 1. oyun bitirdim fakat benim kötü sonla bitti sebebi ne olabilir ? videolara bakıyorum netten iyi bitiyor hep
  • Cengavers kullanıcısına yanıt
    hoooort
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atimi

hoooort

Ne alakasi var ha yeni konu acmisim ha eski konuya yazmisim en azindan belki yardimci olacak birileri cikar eski konudan diye dusundum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengavers kullanıcısına yanıt
    Little Sisterları yakaladıktan sonra kurtarmayı seçmediysen kötü sonla bitiyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Little Sisterları yakaladıktan sonra kurtarmayı seçmediysen kötü sonla bitiyor diye biliyorum.

Oyle oldu galiba sonlara dogru kurtardim ondan oldu tamam tesekkur ederim dostum

• bioshock sırasıyla oynanması gereken bir oyundur.Her bir oyunu sanat eseridir şahaserdir.Anlayarak oynamaya çalışın.Senaryoyu anlarsanız zaten çok zevk alacağınızdan eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.