Şimdi Ara

BioShock Infinite- ÇIKTI (Not ortalaması '93') (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
393
Cevap
1
Favori
11.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aegeus

Arkadaşlar,

Gerek ilk gerekse de ikinci oyunu çok büyük bir zevkle oynadım ve ikinci oyunun kötü olduğu fikrine katılmıyorum. İkinci oyundan, en az ilk oyundan aldığım kadar zevk aldım. Elbette ki oyun meselesi de zevk meselesi, bu nedenle hoşuna gitmeyen kullanıcıları da anlayışla karşılarım, orası ayrı.

Bununla birlikte Bioshock'u son derece orjinal bir oyun yapan öncelikle konusu ve altındaki felsefedir. Bugün artık birbirinin kopyası gibi çıkan shoot'em up oyunlarına nazaran, insanoğlunun bir utopia kurma düşüncesinden kaynaklanan fikirlerin, insan aklı ve hırslarının sınırlarının tartışıldığı, mükemmel insan arayışının ahlakiliğinin sorgulandığı bir yapıdır söz konusu olan. Elbette bu iki oyuna sadece ateş edip, adam öldürme gözlüğü ile bakan bir kullanıcının sıkılması mümkündür; ancak ingilizcesi kuvvetli, oyunun sizden beklediği temel bilgi birikimine sahip ve bu konularda az da olsa kafa yoran biriyseniz oyunun sizdeki yeri bambaşka olacaktır. Hadi bütün bunları geçtim, sırf o ufak kızların hali bile bence oyunu almak için yeter sebeptir.

Farklı görüşte olanlar da ifade edin lütfen kendinizi.

Gerçekten harika bir yorum. Bioshock'ı özel yapan şey kesinlikle felsefesidir. Infinite'de de durumun değişmeyeceğini biliyoruz. Yeni neslin yüz akıdır Bioshock. Yeni oyun Infinite'in de öyle olacağına eminim. 5 yıllık bir geliştirme süresi olacak ne de olsa. Ayrıca Ken Levine'e de güvenim tam.

• quote:

Arkadaşlar,

Gerek ilk gerekse de ikinci oyunu çok büyük bir zevkle oynadım ve ikinci oyunun kötü olduğu fikrine katılmıyorum. İkinci oyundan, en az ilk oyundan aldığım kadar zevk aldım. Elbette ki oyun meselesi de zevk meselesi, bu nedenle hoşuna gitmeyen kullanıcıları da anlayışla karşılarım, orası ayrı.

Bununla birlikte Bioshock'u son derece orjinal bir oyun yapan öncelikle konusu ve altındaki felsefedir. Bugün artık birbirinin kopyası gibi çıkan shoot'em up oyunlarına nazaran, insanoğlunun bir utopia kurma düşüncesinden kaynaklanan fikirlerin, insan aklı ve hırslarının sınırlarının tartışıldığı, mükemmel insan arayışının ahlakiliğinin sorgulandığı bir yapıdır söz konusu olan. Elbette bu iki oyuna sadece ateş edip, adam öldürme gözlüğü ile bakan bir kullanıcının sıkılması mümkündür; ancak ingilizcesi kuvvetli, oyunun sizden beklediği temel bilgi birikimine sahip ve bu konularda az da olsa kafa yoran biriyseniz oyunun sizdeki yeri bambaşka olacaktır. Hadi bütün bunları geçtim, sırf o ufak kızların hali bile bence oyunu almak için yeter sebeptir.

Müthiş yorum

• quote:

Arkadaşlar,

%100 katılırım bu yoruma Bioshock birbirine benzer FS'lerin yer aldığı şu nesilde orjinalliğiyle eski FPS'lerin tadını yakalayan bir oyun olmuştur 2.oyun o atmosferden biraz daha sunmak için yapıldı zaten Marin fazla bir şey eklemedi ama yine atmosferi vardı ismi batırdığını düşünmüyorum bu oyunla ayrı bir atmosfer yine kalisk olacak bir oyun demek..

• Ben dün gece izledim video'yu ve gerçekten bayıldım . Muhteşem ötesiydi ilk oyun 2.oyun hiç farklı değildi ama bu yeni oyun çok muhteşem biryere taşıyıcak Bioshock'u . Merakla ve büyük sabırsızlıkla bekliyorum .
  • Yine defalarca bitirilecek bir oyun geliyor.
  • Bioshock 1 fps tarzı oyunların güzel bir senaryo ve kurgu ile ne hale gelebilcegini göstermişti. Film izliyor kitap okuyor gibi hissetmiştim kendimi. 2 kez farklı sonlar için bitirmiştim ara ara açar oynarım. 2 yi oynamaya basladigimda nedenini bilmedigim anlayamadıgım bi hayal kırıklıgı vardı bende. Oyunu 1 kez bitirdim ve birdaha da açmadım açmak istemedim. Aslında grafikler oynanış herşey daha iyi geliyordu gözüme ama ilk oyunda ki o yalnızlıgı o çaresizligi pek yasamadım 2. oyunda. Simdi infinite duyurulmus. Bioshock serisi benim icin ilk oyundan sonra bitmiştir umarım bu oyunda ilk oyunda yasadıklarımın daha ust seviyelerini hissederim fakat umudum yok malesef 2.oyundan sonra böyle oldum. Neyse bir çıksında oyun bakarız daha mı iyi daha mı kötü.
  • 2 yeni ss yayınlandı little sister'a dikkat kafam kadar memeleri var!

http://www.gamersyde.com/news_gc_images_of_bioshock_infinite-9790_en.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

2 yeni ss yayınlandı little sister'a dikkat kafam kadar memeleri var!

Bu Little Sister değil My Friends Hot Sister olmuş artık

• quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

2 yeni ss yayınlandı little sister'a dikkat kafam kadar memeleri var!

Bu Little Sister değil My Friends Hot Sister olmuş artık

My Sister's Hot Friend olacak o.

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Yine defalarca bitirilecek bir oyun geliyor.

İlk oyunuda öyleydi ama 2. oyunun ilk oyundan pek bir farkı olmadığından öyle defalarca sarmazdı . Şu video şu görüntüler ; Harika bir hikaye, yepyeni bir atmosfer ve yepyeni bir oyunu bize sunucak gibi bu bitirilir birkaçdefa :)
  • Little Sister serpilmiş 8teen Sister olmuş.
  • quote:

Little Sister serpilmiş 8teen Sister olmuş.

Kudurtmuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assasinate

quote:

Kudurtmuşlar

Fazla ADAM basmışlar.
  • oynamak lazım enterasan gözüküyor
  • quote:

quote:

quote:

Kudurtmuşlar

Fazla ADAM basmışlar.

İnşallah oyunda daddy daddy diye seslenmezler bize.Çünkü oyuncular büyük ihtimal başka gözle bakacak kızcağızlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 18 Ağustos 2010; 15:51:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

quote:

quote:

Kudurtmuşlar

Fazla ADAM basmışlar.

İnşallah oyunda daddy daddy diye seslenmezler bize.Çünkü oyuncular büyük ihtimal başka gözle bakacak kızcağızlara.

ov daddyyyyyyyyyy derse baya değişir işin rengi

• quote:

Arkadaşlar,

bioshock 1 ve 2 yi bitirmiş biri olarak arkadaşın dediklerine katılıyorum, iyi derecede ingilizce biliyorsanız ve hikayeye hakimseniz oyun aslında çok sürükleyici ve atmosfer olarak da çok güzel, tamamen sular altında kurulmuş bir dünya... kitap olarak okusanız bile etkileyici olabilicekken oyununu oynamak tabikide mükemmel...

pek haz alamayıp 30 dk da kapattım diyen arkadaşlar, sizi call of duty serilerine alalım bol bol adam öldürürsünüz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn1984 -- 18 Ağustos 2010; 16:53:42 >

• İki adet yeni ekran görüntüsü

BioShock Infinite- ÇIKTI (Not ortalaması '93')
     BioShock Infinite- ÇIKTI (Not ortalaması '93')

• Ciddi anlamda harika gözüküyor resimler çok ayrı bir oyun olacak bu çok...
  • quote:

quote:

quote:

Kudurtmuşlar

Fazla ADAM basmışlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.