Şimdi Ara

BİOSHOCK ATİ X1300 256MB İLE OYNANIRMI ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu yeni çıkan oyun BioShock bayağı sistem gereksinimi istiyormuş yabancı forumlarda en az ati x1600 1gb ram ve pixel shader 3 istiyormuş
    bide malum ati x1300 256mb ekrankartı 512mb ram var bununla acaba düşük çözünürlükte BioShock oynabilirmiyiz??

oynayan varsa bizi bi aydınlatsın arkadaşlar..............

• Düşük çözünürlükte, düşük ayarda oynayabilirsin.
  • peki nvidia 7300'le oynar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: O.z.X

Düşük çözünürlükte, düşük ayarda oynayabilirsin.

tam olarak neyi kastediyorsun düşük ayar dedğin mesela kaç ?? sen oynadınmı yoksa yorummu yürütüyorsun ???
  • oynatsa bile zevk vermez bence 8600 gt de bile çok hareketli sahnelerde bir kaç saniyelik donmalar yapıyor
    hemde 1024*768 de artık onun yarısı gücünde olmayan 7300 ve x1300 kartlarda ne olur siz tahmin edin
  • En düşük ayarlarda oynayabilirsin...Bnm sistemimde seninkine benziyor tam zevk alamayacağımdan almadım bile bioshocku sistemini yenile ya da tam zevk alamadan oyna
  • peki benim ati x1600 ekran kartı ve 1gb ram var nasıl oynar, yani ayarları düşürdüğüm zaman takılmadan oynarmıyım? , mesela ben bu konfigurasyonla Ghost REcon Advanced War Fighter 2 oyununda ayarları en düşüğe almama rağmen bazı yerlerde acayip takılıyor...eğer bunda da öyle takılacaksa hiç zevk alınmaz oyundan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superdestek -- 1 Eylül 2007; 17:10:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon Hd 3850 Hakkında
    16 yıl önce açıldı
    SATILIK ATİ RADEON 9800 PRO
    19 yıl önce açıldı
    Satılık AMD Ati Hd4650
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 512 mb x1600 ile nasıl oynarım?çözünürlük ne olur?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6968456/tm.htm

Mevcut konudan devam ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.