Şimdi Ara

BioShock (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.711
Cevap
2
Favori
180.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki videoyu mutlaka izleyin tek kelime ile süper.

http://www.xboxyde.com/leech_3113_en.html

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • ve çıkış tarihi açıklandı..

16 Ocak!!

Süpperr

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • ya sistem bellimi lütfen belli olsun ya

SİSTEM BİLGİLERİ BİLİNMİYOMU

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

ve çıkış tarihi açıklandı..

16 Ocak!!

Süpperr
    Bu oyunun 16 Ocak 2007'de çıkacağını hiç sanmıyorum bence ertelenecek.

Feel True Power

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

ve çıkış tarihi açıklandı..

16 Ocak!!

Süpperr
    Bu oyunun 16 Ocak 2007'de çıkacağını hiç sanmıyorum bence ertelenecek.

bide fal bak bana be pinky

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• Nihaha oyunun çıkış tarihi değişti 16 Haziran 2007.

Feel True Power

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Nihaha oyunun çıkış tarihi değişti 16 Haziran 2007.

hay ben nediyim????.hasta ettiler ya.bune ya böyle bide az değilki tarih 16 haziran ne demek ya o zaman ben ne yapacam ne güzel kışın bir sürü oyun çıkıyo diyodum hep ertelettiler ya.neyseki tiberium wars geliyo

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • Ya bir oyunun çıkış tarhini oyun çıkmadan 2 ay önce falan versinler.Böyle olunca sabırsızlıktan ölüyorum

May The Force Blow Your Mind
  • yaa ağalar bu oyunu daha önce nasıl elde edebiliriz ben dayanamıyorum garii
    Geri sayım sen doğduğunda başladı !Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden!Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin!Kapatacaksın (4) açsanda gözlerini!Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak.Çünkü, ÖLÜM BİR YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR
  • yaw bun sslerdeki grafiklere süper diyosunuz ama oyunu yükleyince hiçte öyle olmadığını görüyoruz. Bu SSleri abartıyolar bence

Feel True Power

• System shock, Deus ex gibi olsun canımı yesin
    daha ne diyelim...

EĞER BİZDEN BAŞKA İNSAN YOKSA ÇOK KORKUTUCU OLUR.AMA Bİ YÖNDENDE KÖTÜ OLUR

• işin birde saçma yanı şehrin direkt su üzerindeki şehirler gibi tasarlanması yani suyun basıncı vs.. camlar felan hiç düşünülmemiş tıpkı tersinden akvaryumdaymışız gibi bir durum olmuş
    hadi şehir bi fanus'un içinde olsa anlarımda yok değil yani
    tabi en azından bu durum videolarda böyle daha oyun çıkmadı umarım bu mantık hatası giderilir

Orjinalden alıntı: Mdg

işin birde saçma yanı şehrin direkt su üzerindeki şehirler gibi tasarlanması yani suyun basıncı vs.. camlar felan hiç düşünülmemiş tıpkı tersinden akvaryumdaymışız gibi bir durum olmuş
    hadi şehir bi fanus'un içinde olsa anlarımda yok değil yani
    tabi en azından bu durum videolarda böyle daha oyun çıkmadı umarım bu mantık hatası giderilir

aslında doğru söylüyosun ha bide şu var eğer denizin altında kuruluysa bu şehir ne işi var o tuğladan yapılma binalar fln....teknoloji bakımından ileri olmaları lazım...

• _____________________________
  • Bu muhteşem oyuna bir kaç ss daha ekleyelim.

Feel True Power

• ben ne demiştim teoriler doğruymuş bizden başka yaşayanlar ya zombie yada canavar filan hep haklı olmakyı seviyorum

bu oyun öyle olursa çok sıkar hep zombie hep zombie olmazkiama hakkını veriyim Pinky iyi ssler bide şunların çözünürlük boyutunu küçültsen tam süper olacak

• 800-600 yaptim ya daha ne.

Feel True Power

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.