selam arkadaşalr internet üzerinde biosumu güncelleştiricem biosumu buldum imzamdaki anakartın adresinden fakat buradaki download kısmında 1.asia 2.asia(chin) 3. usa 4.europa hangisini işaretleyip yüklemem gerekir ve burada bir uyarı var sanırım asia yklememmi istiyor yoksa önemli değilmi teşekkürler***
neden bios yükseltmek istiyorsun imzandaki sisteme baktımda zaten çok yeni bi sistem eğer bi sorun yoksa bioz yazma kesinlikle önerilmez o güzel sistemin uçabilir
Hangisi olduğu fark etmez. İstediğin birini indir.
Bios dili değişebilir.Sen en iyisi avrupa dan indir.Japonca vs. karşına çıkarsa afallarsın
quote:
Orjinalden alıntı: tembeler
neden bios yükseltmek istiyorsun imzandaki sisteme baktımda zaten çok yeni bi sistem eğer bi sorun yoksa bioz yazma kesinlikle önerilmez o güzel sistemin uçabilir
nedenine gelince arkadaşlar ben bir türlü o.c. ayarlarını yapamadım tabi bunu yaparken dikkatlice bilincli olarak yapacam ki zaten soğutma sitemlerim gayet iyi güveniyorum açıkcasıbenim anakartımın driverinin içinde bulunan ve yüklediği easytune diye bir proğram çalışmıyor daha doğrusu yarım çalışıyor iki tuşum aktif değil bir türlüde aktif yapamadım aktif olmnayan tuşlarda o.c. ayarlarını yapabildiğim tuşalar topic lerde keza birçok kez yardım istedim ama bana tam açıklayıcı bir bilgi gelmedi birde setup tan yapabileceğ*imi söylediler oradanda cpu ayarlarına ulaşamadım ctrl+f1 e bastım gizli menü içerisinde de bulamadım setup karış karış inceledim ama bulamadım bir bilen varsa şimdiden teşekkür ederim. bios için verdiğiniz bilgiler içinde sağolun..