Şimdi Ara

bios yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Pc me format attim fakat atmadan biosta ayarlar yaptim cd rom u gostermek icin.
    f10 ile kaydedip cikipta reset atinca pc calisir vaziyette ama ekrana goruntu gelmedi.
    reset atinca yaptigim ayarlar kayitli olarak normal bir bicimde acildi.
    format attim istedgim gibi olmadi tekrar farkli bir cd ile formatladim oldu fakat ilk attigim formattada,ikincisindede pc kendiliginden aciliyor.
    pc yi normal sekilde kapattiktan sonra 5 10 saniye sonra kendiliginden aciliyor.
    Bu sorunun nedeni bios tan power ayarlarinda acpi suspend type yi s1(str) den s3 e getirmistim nedeni ise ilk attigim formattaki beklemede modunun aktif olmayisi.(tum guncellemeler ve driver ler yuklendigi halde)
    eski haline getirdim dizelmedi
    Bunlarin disinda ayarla oynamadim ve iki farkli wind cd si ile formatladim ikisindede bu sorunlari yasadim sizce sorunun kaynagi ve cozumu nedir
    Bios ayarlarini degistirince pc acilmiyor ve pcyi kapatinca kendiliginden aciliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fx_57,5 -- 16 Ağustos 2012; 14:58:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TRABZONSPOR

• Biosu sıfırlamayı deneyim. Bilgisayarınız bütün güç kablolarını çektikten sonra bir kaç kez güç tuşuna basın içindeki elektrik boşalsın sonra bios pilini çıkartın sonra tekrar takın bu da olmazsa başka bir jumper a takın sonra tekrar eski yerine takın muhtemelen olur.

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • Varsa yeni bios sürümü yüklenebilir.
    Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

Biosu sıfırlamayı deneyim. Bilgisayarınız bütün güç kablolarını çektikten sonra bir kaç kez güç tuşuna basın içindeki elektrik boşalsın sonra bios pilini çıkartın sonra tekrar takın bu da olmazsa başka bir jumper a takın sonra tekrar eski yerine takın muhtemelen olur.

Malesef ise yaramadi
    Bios guncellemeyi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

TRABZONSPOR
  • bu link yardımıyla bios u güncelledim ama sorun aynen devam ediyor

TRABZONSPOR
  • güncel

TRABZONSPOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios update sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Pc acilmiyor yardimm
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.