Şimdi Ara

BIOS Ssd yi bir görüyor bir görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, dün akşam bilgisayarımı sorunsuz kapattım. Bugün bilgisayarı açtığımda sürekli biosa atıp durdu. Çeşitli ayarlarla çözmeye çalıştım olmadı. bir şekilde otomatik onarmaya geldim orası da işe yaramadı sıfırlama seçeneği çıkmadı yedeği vs yoktu. Bios ayarlarıyla internette önerilen birçok yöntemi denedim gene olmadı. En temizi bir format atıyım dedim bios ayarlarını düzeltip formata uygun hale getirdim sorun şurada bios şuan ssdyi görüyor bilgisayarı restart edip biosa girince görmüyor tekrar restart edince görüyor. Gördüğü zaman restart edip windows kurulum aşamalarına geliyorum windowsu nereye yüklemek istiyorsunuz seçeneği gelince sürücü bölümlerini silmek istiyorum "Seçili bölüm silinemedi hata 0x800701b1 " dönüyor. Tekrar restart edince bu sefer ssd gene gözükmüyor. İşin içinden çıkamadım var mı fikri olan ?

Bilgisayarım monster abra a5 v13.2 . Ssd üzerindeki ilk ssd, herhangi bir darbe almadı.

• Bios ayarlarım

• rockstarinyildizi kullanıcısına yanıt

Hocam tam siz yazarken bios ayarlarımın görselini ekledim acaba göz atma şansınız var mı ?

• Hocam uefi hard disk:windows boot manager olarak seçenek geldi ssd çıkmadı ben de onu 1.sıraya koydum ama gene aynı sorun devam ediyor :/

• Bozulmuş ssd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rockstarinyildizi kullanıcısına yanıt

Hocam, biosa girdiğinde ssd yi görünce görseldekiler gibi ancak tekrar restart ettiğimde ssdyi görmüyor

• ensadmm E kullanıcısına yanıt

Temassızlık veya kablo sorunu olma ihtimali yok mudur hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • USB ile SSD driver yükleyin o şekilde görecektir SSD yi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İntel VMD sürücüsü…

Aşağıda ki linkten indirip bir flaş belleğe yükleyin.

intel
    Intel® Rapid Depolama Teknolojisi Bellek ile Sürücü Kurulum Yazılımı Intel® Optane™ (10. ve 11. Nesil Platformlar)
    https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/download/19512/intel-rapid-storage-technology-driver-installation-software-with-intel-optane-memory-10th-and-11th-gen-platforms.html

• hadroonan H kullanıcısına yanıt
    Zor ihtimal soğuk lehim olmuş ssd istersen içini açıp kurutma makinesiyle 10 dk ısıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OssiiE kullanıcısına yanıt

Hocam işlemcim i7-8750h ssd markası ADATA SU800NS3 sanırım uyumludur. Ben bu dediğinizi hemen deneyeceğim yalnız usb ye rufus ile yazdırıp format atar gibi mi yüklemem gerekiyor onu anlamadım.

• ensadmm E kullanıcısına yanıt

Hocam lehim yapmaktan anlarım ama hiç ssdye olmadı acaba kurtarılır mı, birde ssd ye gelecek şekilde ısıtsam diğer parçalar zarar görür mü acaba?

Dosyaları indirip. Direk çıkartıp flaş belleğin içine kopyalayın. SSD ekranı geldiğinde Sürücü yükle seçin ve flaş bellekteki driver ı seçip yükleyin.

Bıos ekranında sürücü yükleme yapıyor olacağım değil mi ?

BIOS ekranı değil Windows yükleme ekranında SSD nin seçildiği ekranda yapacaksınız

Hocam dediğiniz aşamaları uyguladım bu aşamada uyumlu olmayan sürücüleri gizle dediğimde hepsi gidiyor gene de ilerleyim mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.