Şimdi Ara

Bios piline bi çözüm :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde kac tane asus ana kart var. Hepsininde bios pili boş. pc kapanıp acılıyor. Biso kendi kendini sıffırlıyor. Artık buna bi çözüm bulalım lütfen. yoksa bun lanet şeylerin hepsi elimde kalacak :S

• Yeni pil alacaksın hepsi bu...
    eğer yeni aldığın pildede aynı sorun oluyorsa yuvada sorun vardır
  • ya sıfır ana karttan cıkardıgım pili takıyorum gene aynı sorun var. Ve hepsinde aynı problem var :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: pc-system1

Yeni pil alacaksın hepsi bu...
    eğer yeni aldığın pildede aynı sorun oluyorsa yuvada sorun vardır

+1 pil bitti diyorsun cözum istiyorsun
  • pil bitmiş ya işte
  • dolu pili tak saatçilerde de satılıyor.sonra bıosa gir kendin bir kere sıfırlar dene
  • Arkadaşlar cwp lar için tşk ler. Ama ben sıfır pil de denedim gene sıfırlıyor. Ana kartta problem var sanırsam. bunun baska bir çözumu yokmudur?
  • var eger elektironıkten anlıyorsan Rn2 ve Rd4 ıngeltılerını tekrardan lehımyeceksın anlamıyorsan bı teknık servıse gonderıp pıl yuvalarını yanı benım dedıgım yerleri yaptıracaksın eger teknık servıse gıdıyorsan onlara pıl yuvası demen yeterli :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeunD

var eger elektironıkten anlıyorsan Rn2 ve Rd4 ıngeltılerını tekrardan lehımyeceksın anlamıyorsan bı teknık servıse gonderıp pıl yuvalarını yanı benım dedıgım yerleri yaptıracaksın eger teknık servıse gıdıyorsan onlara pıl yuvası demen yeterli :)

arkadaşa katılıyorum aynı sorun banada oldu bios kendini sıfırlıyordu servise gönderdim anakartı bios pilinin takıldığı pinler zarar görmüz onları düzelttiler sorun düzeldi
  • 2.ci el Bölümüne Bakarsan COk daha ucuza Bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.