Şimdi Ara

Bios Pili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bios pili değiştirmem lazım çünkü Tarih ve saat sürekli 0 lanıyor tamam değiştiricem ama Herkesin PC sinde kenarda çeltik var onu çekiyorsun çıkıyor peki benim pc de nasıl çıkar yardımlarınızı bekliyorum Anakart Asus P5gt-Mx ' ' tırnak gibi düşünün ' herkeste tek bende çift tırnak var ikisine bastırıyorum fırlatmıyor pili
     Bios Pili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemargun7 -- 2 Ekim 2014; 0:55:29 >

• Elektriği kesip metal olmayan bir şeyle hafif zorlayabilirsin.
  • Kurdanla centigin birinden zorla hocam, soda acar gibi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pilin metal tırnağını ok yönünde bastır pil kendiliğinden çıkacaktır
     Bios Pili
  • Kırılmasından korkuyorum açıkçası o kırıldığı zman anakartı komple değiştirmek lazım sanırım Bir ayriyeten akşam yazdım 3 cevap aldım Gerçekten bu site çok iyi bir site hepineze çok teşkkürler diğer yerlede 2 hafta oldu yazan yok sağolun var olun dediğiniz gibi elektiriği kesip biraz daha zorlım pil oynuyor aslında da fazla çekmek istemiyorum
  • Siyah tırnaklardan kurtarman yeterli olacaktır.
  • Rahat ol kolay kolay resimde belirttiğim metali dışa doğru biraz bastır pil kendiliğinden çıkacaktır

kırılsada değişimi çok kolay anakartı değiştirmen gerekmez

Yanlız şöyle bir konu var pil hakikaten bitikmi ölçü aletiyle bir kontrol ettiriver eğer pilde 3.v varsa
    ve anakart sadece tarih ve saati geri döndürüyor diğer ayarlar değişmiyorsa Southbridge değişimi gerekir
    True Time Clock (gerçek zaman saati) biosta saklanmaz Southbridge tarafından kurulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Pilini Bulamıyorum...
    8 yıl önce açıldı
    bios boot sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte abi bende ordaki çekme şeyi yok yine denedim ama artık içeri göçtü tırnaklar bakın bendeki halini
     Bios Pili
    Bide abi bende tarih saat geri gelmiyor İleri gidiyor biosa girip ayarlıyorum ertesi gün pcyi açtığımda yine bozuluyor mesal 10 05 2078 oluyor tarih pcdeki herşey bozuluyor lisanslı programların lisansı iptal oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemargun7 -- 2 Ekim 2014; 12:34:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.