Slm arkadaşlar bios ayarlarından onboardı disable yapmam gerekiyor yalnız 2 onboard gördüm birisi 1-ONBOARD-LAN 2-ONBOARD-1394
hangisini disable yapayım vede bunun bir zararı olurmu bilgisayarım her türlü oyun açarken 2-3 dk oynuyorum sonradan donuyor bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Bir arkadaş onboard'ı disable yapmamı söyledi.
İkisinin de arkadaşınızın dediği "onboard" ile alakası yok. O, "onboard ekran kartı" demek istemiş. "onboard graphics" görürseniz disable edin. Tabii harici ekran kartınız varsa.
Kim neden onboardı devre dışı bırak dedi.Konunun linkini ver yada derdini tam olarak söyle.Yetersiz verilerle bir şey söyleyemem ki
Not:Git kendine başka avatar bul bu benim vermem
quote:
Orijinalden alıntı: zwanzig
Kim neden onboardı devre dışı bırak dedi.Konunun linkini ver yada derdini tam olarak söyle.Yetersiz verilerle bir şey söyleyemem ki
İkisinin de arkadaşınızın dediği "onboard" ile alakası yok. O, "onboard ekran kartı" demek istemiş. "onboard graphics" görürseniz disable edin. Tabii harici ekran kartınız varsa.
Harici ekran kartım varmı yokmu bilgim yok öğrenmenin yolu nedir hocam
quote:
Orijinalden alıntı: jese30
quote:
Orijinalden alıntı: Ironpumper
Harici ekran kartım varmı yokmu bilgim yok öğrenmenin yolu nedir hocam
Verdiğiniz linkte arkadaşın dediği gibi disable etmene gerek yok. Oyunları açarken zaten direkt onu seçecektir. Sorunun sebebi başka birşey.
hocam konunun onboard ile hiç alakası yok. Sen işlemci fanını kontrol et varsa kasada diğer fanları. muhtemelen ısınmadan donuyor. eğer bunlarda bir problem yoksa ekran kartın arızalı demektir.
hocam konunun onboard ile hiç alakası yok. Sen işlemci fanını kontrol et varsa kasada diğer fanları. muhtemelen ısınmadan donuyor. eğer bunlarda bir problem yoksa ekran kartın arızalı demektir.
yok diğer fanlarla zaten işlemci fanı 0 kasa fanı 0 yeni hepsi ama ekran kartıda anakaartı değişmeden önce 4-5 oyun birlikte açsan nah donardı ama şimdi ne değişti bilmiyorum acaba power supply ile alakası varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme