Şimdi Ara

BİOS ONBOARD AYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar bios ayarlarından onboardı disable yapmam gerekiyor yalnız 2 onboard gördüm birisi
    1-ONBOARD-LAN
    2-ONBOARD-1394

hangisini disable yapayım vede bunun bir zararı olurmu bilgisayarım her türlü oyun açarken 2-3 dk oynuyorum sonradan donuyor bilgisayarı yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Bir arkadaş onboard'ı disable yapmamı söyledi.

• İkisinin de arkadaşınızın dediği "onboard" ile alakası yok. O, "onboard ekran kartı" demek istemiş. "onboard graphics" görürseniz disable edin. Tabii harici ekran kartınız varsa.
  • Kim neden onboardı devre dışı bırak dedi.Konunun linkini ver yada derdini tam olarak söyle.Yetersiz verilerle bir şey söyleyemem ki

Not:Git kendine başka avatar bul bu benim vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Kim neden onboardı devre dışı bırak dedi.Konunun linkini ver yada derdini tam olarak söyle.Yetersiz verilerle bir şey söyleyemem ki

Not:Git kendine başka avatar bul bu benim vermem

DERDİM BU HOCAMhttp://forum.donanimhaber.com/m_85558004/f_//tm.htm#85614141

• quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

İkisinin de arkadaşınızın dediği "onboard" ile alakası yok. O, "onboard ekran kartı" demek istemiş. "onboard graphics" görürseniz disable edin. Tabii harici ekran kartınız varsa.

Harici ekran kartım varmı yokmu bilgim yok öğrenmenin yolu nedir hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: jese30

quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

İkisinin de arkadaşınızın dediği "onboard" ile alakası yok. O, "onboard ekran kartı" demek istemiş. "onboard graphics" görürseniz disable edin. Tabii harici ekran kartınız varsa.

Harici ekran kartım varmı yokmu bilgim yok öğrenmenin yolu nedir hocam

Verdiğiniz linkte arkadaşın dediği gibi disable etmene gerek yok. Oyunları açarken zaten direkt onu seçecektir. Sorunun sebebi başka birşey.
  • hocam konunun onboard ile hiç alakası yok. Sen işlemci fanını kontrol et varsa kasada diğer fanları. muhtemelen ısınmadan donuyor. eğer bunlarda bir problem yoksa ekran kartın arızalı demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku saygın

hocam konunun onboard ile hiç alakası yok. Sen işlemci fanını kontrol et varsa kasada diğer fanları. muhtemelen ısınmadan donuyor. eğer bunlarda bir problem yoksa ekran kartın arızalı demektir.

yok diğer fanlarla zaten işlemci fanı 0 kasa fanı 0 yeni hepsi ama ekran kartıda anakaartı değişmeden önce 4-5 oyun birlikte açsan nah donardı ama şimdi ne değişti bilmiyorum acaba power supply ile alakası varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.