Şimdi Ara

BIOS nasıl güncellenir???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben BIOS un nasıl güncellendiğini bilmiyorum.öğretirseniz sevinirim.

• forumda arasan bios güncelleme diye dünya şey çıkar.

ben sana kısaca yazıyım.

güncelleme için öncelikler anakartın marka modelini iyi bilcen. sonra internetten anakartın sitesine gir . senin kartın sayfasını bul . driver bölümü olmalı. orda 2 tane program olmalı. aw flash ve bios güncelleme dosyası. sonra onları indirip diskete atcan.

disketi takıp . bilgisayarı yeniden başalatınca biosa gircen> update biosa girip güncelliycen sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 11 Eylül 2007; 23:34:02 >
  • SAOL DOST
  • yeni anakartların kendi programları oluyo epoxlarda özellikle çok kolay bu iş, programı açıyosun yönergeleri takip edip güncelliyosun ya da kendin anakartın sitesinden programı bulup indirip güncellenmen lazım, tabi anakartın cdsınde program varsa yeni biosu bile program bulup indiriyo ...
  • Bios Güncelleme Sakat İştir Ama Bilgin Varsa Yapabilirsin İlk Önce Anakart Marka Modelini Bilmek Lazım Ondan Sonra Arama Motorlarında Onun Güncellemesini Bulman Lazım
  • Eğer anakartınızın win üzerinden bios update olanağı sunan bir programı varsa kolay iştir..Asuslarda var mesela ben kullanıyorum..Eğer böyle bir imkan yok ise dos üzerinden disket yardımıyla flash işlemi yapılır ki bu işlem risklidir..Emin olmadan yapmayın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.