Şimdi Ara

Bios Güncelleme de bi kaç soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar . Ben windows 7 kullanıyorum. Bİosu güncelleyecem ama win7 de bunu başaramıyorum. Başlangıç disketi oluşturamıyorum. Bunun yapılışını anlatırsanız net bir şekilde sevinirim....

• Yada kısaca şöyle açıklama yapayım. Xp ye dönüştürmek için biostan AHCI yı IDE yapmam gerekir ama o seçeneği değiştiremiyorum . Çünkü o seçenek pasip durumda. Hiç bir şekilde o seçeneğin üzerine bile gelemiyorum. Xpye dönüştürmek için bios güncelleme il o seçenek aktif olur ama ben öyle yapmasını bilmiyorum. Bunun başka alternatif seçenekleri yokmu????
  • Anakartınız gigabyte ise disket ile falan uğraşmadan direk windows üzerinden de bios güncelleme yapılabiliyor. Hem böyle yapmak daha güvenli olur.

İsterseniz şuraya bir bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 23 Şubat 2010; 19:47:39 >
  • Anakart intel ama. Bİde pc laptop. Fujitsu simens tir. Başka nasıl bi çözüm varrrr . Lütfen acil yardımmmm şu an windows 7 yüklüdür...
  • Bios günceleme çok riskli bir iştir en küçük hatada bilgisayarınız çalışmaz hale gelebilir. Laptoplarda anakart falanda değişiyormu bilmiyorum değişmiyorsa laptopu çöpe atmak zorunda kalabilirsiniz. Onun için bios güncelleme yapmadan önce iyice düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 23 Şubat 2010; 20:00:21 >
  • Ya hocam peki ben nasıl xp yükleyecem. Yükleyemiyorum xp yükleme sırasında mavi ekran hatası veriyor.. Onun sebebide BİOS ayarlarında ki AHCI seçeneğidir. Bu seçeneği IDE yapmam gerekiyor. Ama yapamıyorum çünkü bu seçenek pasif durumda. Bunu pasif durumdan çıkarmak içinde BIOS un güncellenmesi lazım dedier bana. Bunun bşka bir çözüm yolu yokmu ben nasıl xp kuracam pekii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Saat ve Tarih Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.