Şimdi Ara

BİOS ekranının gelmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
53
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşk 1 saat önce oyun oynarken bilgisayarım dondu. Reset atmaya çalıştım fakat olmadı. Bende kasa üzerinden kapattım. Tekrar açmak istediğimde monitörüme görüntü gelmedi. Bios ekranıda gelmiyor. ROG MAXIMUS VIII HERO ALPHA marka anakartım var. Anakart üzerindeki ışıklar yanıyor. Asus GTX 1070 ekran kartım var. Onunda fanları filan dönüyor. Windows 10 kullanıyorum ve Corsair Force LE 240 GB SSD 'de kurulu windowsumda. SSD 'nin kabloları söktüm tekrar çalıştırmayı denedim fakat yine bios ekranı gelmedi. Ne olmuş olabilir ve nelere bakmam gerekiyor başka yardımce olabileceklere şimdiden çok teşekkrüler.

Edit Sebebei = Ekleme
    Ana Kart üzerinde digital ekranda 55 kodu alıyorum 2 ram den 1'ini çıkardım. Şimdi 53 kodu alıyorum. Kullanma kılavuzunda karşılığı '' bellek başlatma hatası. Geçersiz bellek türü veya uyumsuz bellek hızı '' acaba RAM lerim gittimi?

Edit 2: RAM 'leri çıkarıp taktiktan sonra bios ekranını görmeyi başardım. Sonrasında da hallettim sıkıntıyı. Muhtemelen statik elektrikten kaynaklı bir problem oldu.

Yönetim konuyu kaldırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luskan -- 20 Ekim 2018; 20:34:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS BİOS EKRANI GELMİYOR?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.