Bildirim
Bios ekranında görünen HDD depolamada görünmüyor yardım lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Disk biçimlendirilmiş o yüzden görülemiyor tahminimce
Windows kurulum ekranında duzeltilebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: merdas
Disk biçimlendirilmiş o yüzden görülemiyor tahminimce
Windows kurulum ekranında duzeltilebilir
Biraz daha açıklayabilirmisiniz nasıl yapabiliceğimi,
Usb'den boot edip windows kurulumu başlatabilirim,hatırladığım kadarıyla sonra kurulma devam edecek,bu aşamada windows kurulumu bana windowsu nereye kurmak istediğimi soracak mı yoksa farklı bir ayar mı çekmem gerek,malum elde ki windows'u silip ssd'deki verileride kaybetmiyeyim 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk kez taktiysan
aygit yöneticisinden hdd yi bulup calistir/baslat diyeceksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 30 Aralık 2016; 3:10:58 > -
Disk yöneticisinde HDD'nin görünüyor olması lazım. Oradan bulup Windows'a tanıtırsan 'bilgisayarım' penceresinde görünmeye başlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 30 Aralık 2016; 4:19:42 > -
Sorun zaten aygıt yöneticisinde ve depolamada hdd nin görünmemesi arkadaşlar,yoksa başlatmam gerekli biliyorum -
windows upgrade ve custom install diye 2 seçenek çıkacak custom ı seçtiğinde diskler gözükecek senin tanınmayan diski yeni diski oalarak boyutladığında düzelmesi lazım -
işten çıkıp eve gidince dediğin gibi yapmayı deniyecem akşam teşekkür ederim -
aygıt yöneticisinden hdd yi bulup çalıştır başlat demelisin -
keşke aygıt yöneticisinde görünüyor olsada bende çalıştır başlat diyebilsem :D olay zaten aygıt yöneticisinde olmaması :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X