Şimdi Ara

Bios da advanced sekmesi yok(çok acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende g550 lenovo laptop var biosa girdiğimde information security felan var ama advanced sekmesi yok advancede nasıl girebilir veya nasıl ortaya çıkarabilirim?çok acil...

• Yapay Zekanın Yanıtı

BIOS Advanced Ayarları Yok

Bazı BIOS sürümlerinde, özellikle eski bilgisayarlarda veya dizüstü bilgisayarlarda, "Advanced" sekmesi olmayabilir. Bu, anakartınızın sınırlı özelliklere sahip olduğu anlamına gelebilir veya BIOS'unuzun güncellenmesi gerekebilir.

BIOS Advanced Menü Yok

BIOS'unuzda "Advanced" menüsü yoksa aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• BIOS'u Güncelleyin: Anakart üreticinizin web sitesinden en son BIOS güncellemesini indirin ve kurun.
    • Farklı Bir BIOS Arayüzüne Erişin: Bazı anakartlar, "Del" veya "F2" gibi farklı bir tuşla erişilebilen alternatif bir BIOS arayüzüne sahiptir.
    • Anakart Kılavuzuna Başvurun: Anakartınızın kılavuzunda, "Advanced" ayarlarına nasıl erişileceğine dair özel talimatlar bulunabilir.

BIOS Advanced Ayarları

BIOS'unuzun "Advanced" ayarları, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli donanım yapılandırma seçenekleri içerir:

• İşlemci ayarları
    • Bellek ayarları
    • Depolama cihazı ayarları
    • Güç yönetimi ayarları

HP BIOS Advanced Menüsü Yok

HP bilgisayarlarında "Advanced" menüsü bazen gizli olabilir. Ona erişmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• BIOS'a girin.
    • "System Configuration" menüsüne gidin.
    • "Advanced" seçeneğini seçin ve "Enter" tuşuna basın.

BIOS'unuzda "Advanced" ayarlarına erişmekte sorun yaşıyorsanız, anakart üreticinize veya bilgisayar üreticinize başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • lütfen yardım edin hiç bir yerde bişey bulamadım burası kalabalık diye konuyu buraya açtım
  • arkadaşım bendede aynı sorun var sanırım oc yapılamayn ekran kartlarından kaynaklanıyor bu arada onboard ekran kartlarının çoğunda böyle
    çözersen buraya ayz olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesc_Fabregas

beyler bende g550 lenovo laptop var biosa girdiğimde information security felan var ama advanced sekmesi yok advancede nasıl girebilir veya nasıl ortaya çıkarabilirim?çok acil...

Ctrl+F1'i denediniz mi?
  • nasıl yapcaz? bi sorun çıkmaz demi?
  • Bios'ta Advanced Menüsü Gözükmüyorsa Biosu Güncelleyin, Eğer Olmazsa Anakart Üreticiler Tarafından Kısıtlanmıştır. Hız Aşırtma Yaparak Garanti Dışına Çıkmamak İçin Önlem Almış Olabilir.
  • Ozel laptoplar olmadıkça laptoplarda O.C Onlemek amacıyla kaldırılmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***BİOS NEDİR VE AYARLARI***
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ctrl+f1 i de denedim olmadı.
  • lütfen yardım edin anakrt üreticisinin sitesini de bulamadım.
    model jwf01
    üretici -O
    sürüm 1.03
    sağlayıcı compal
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Bios'ta Advanced Menüsü Gözükmüyorsa Biosu Güncelleyin, Eğer Olmazsa Anakart Üreticiler Tarafından Kısıtlanmıştır. Hız Aşırtma Yaparak Garanti Dışına Çıkmamak İçin Önlem Almış Olabilir.

arçeliğin neyi özel olcak bu arada parça değiştiğimden dolayı mı dır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.