Bildirim
BIOS açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım biosa girmek istiyorsun. -
evet yani bu yeni bios mudur nedir anlamadım ben pek eskiden format atarken mavi bios sayfası çıkıyordu şimdi baya değişmiş mi yoksa ben biosa henüz giremedim mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: REVENT0N
evet yani bu yeni bios mudur nedir anlamadım ben pek eskiden format atarken mavi bios sayfası çıkıyordu şimdi baya değişmiş mi yoksa ben biosa henüz giremedim mi?
Sanırım bios ayarlarını değiştirmek istiyorsun. -
Bilgisayar açılırken o baş kısımda anakart yada pc markası yazan yerde delete yada f12 tuşuna bas sürekli biosun açılması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: enevre
Bilgisayar açılırken o baş kısımda anakart yada pc markası yazan yerde delete yada f12 tuşuna bas sürekli biosun açılması lazım.
valla iki tuşu da denedim ama direk bilgisayar açılıyor biosa girmiyor :( -
HALLETTİN Mİ -
quote:
Orijinalden alıntı: REVENT0N
quote:
Orijinalden alıntı: enevre
Bilgisayar açılırken o baş kısımda anakart yada pc markası yazan yerde delete yada f12 tuşuna bas sürekli biosun açılması lazım.
valla iki tuşu da denedim ama direk bilgisayar açılıyor biosa girmiyor :(
basıp basıp bırak basılı tutma tuşları -
yapıyorum lakin yine masaüstü açılıyor akabinde... mesela sonra f2 tuşuna bastım, yani denedim, bu ilk mesajda olan resimdeki ekran çıkıyor bios o olmasın :/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REVENT0N -- 3 Mart 2014; 3:24:44 > -
Bilen yokmu aslında çevrende acil değilse yarın fela gösterebilirsin. -
-
uefi bios kullanıyorsun, klasik biosun yaptıklarının hepsini ve daha fazlasını yapıyor, kullanımını ogrenmen lazım, yabancı forumları arastır.... not:buyazdıklarım bios icin gecerli, yani senin laptobun icin degil, anladıgım kadarıyla senin lite laptobuna lite uefi bios yuklenmis, istediklerini yapamaman cok normal....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 3 Mart 2014; 10:42:42 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X