Kaplamalarda gözle görülür bir dandiklik söz konusu. İnşallah PC' de düzeltirler. Gerçi ben grafik manyağı birisi değilim ama oyunun Pc' de yitip gitmemesi açısından grafiklerin elden geçirilmesi lazım gibi gibi....
Oyunu xboxta oynuyorum. Doğruyu söylemek gerekirse daha farklı bişeyler beklerdim. Pek sarmadı ama ileriki bölümleri görebilmek ve daha zevkli olacağını düşünerek biraz daha takılacağım.
Yeni resimler. Bu arada PC sürümünün tam çıkış tarihi 28 Temmuz 2009.
Başlıkta yazıyor, 28 Temmuz 2009. Yalnız konsol sürümlerinin aldıkları notlar vasat. Hep bu GRIN'in yüzünden.
nForcer:
Dostum gameplay videoyu izledim teşekkürler bence kötü bir oyun deyil.Eğlenceli bir oyuna benziyor.Capcom'un da boş bir oyun yapmış olduğunu zannetmiyorum
konsol sahipleri niye beğenmemiş ki. yani oyunun vereceği şey belli ss ler belli zilyon tane video da var. ne bekliyorlarki oyundan daha fazla. anlamıyorum ya bi küstahlıktır gidiyor millette. bi kaç oyun var piyasada cod gibi half life gibi . bunlar çıtayı yükseltti beklentileri arttırdı. milletin her oyundan beklediği de arttı tabi. yani bu kadar vurmak gerçekten yanlış bişey. daha çıkmadan deliler gibi b.k atıyoruz . bakın max payne başlıına. kolay mı arkadaşım kod yazmak mekan modellemek . para bunların hepsi emek alın teri. siz burda yata yata oyun oynarken adamlar deli gibi kodlamalarla aptal sayılarla uğraşıyor. böyle acımasız davranmamak gerek o yüzden. eski halimizi hatırlayalım biraz. öyle oyunlar vardı ki çamur. deli gibi oynar geçmeye çalışır her bi görevi yapardık. nerelerden bu duruma geldiğimizi unutmayalım.
oyun güzel olacak bence bu arada
Güzel oyun.
beklemek lazım güzel bi oyuna benziyor.
Güzel bir oyun olduğu aşikar ama Capcom keşke bunu değilde RE5 i daha önce çıkarsa.
Oyunun çıkış tarihi belli oldu. Tahmin edildiğinin aksine oyun önümüzdeki hafta Cuma günü yani 17 Temmuz'da piyasalarda olacak.
Gametrailers da ps3 videosunu izlemiştim bu oyunun harika gözüküyordu grafikler falan. Merak ettiğim ps3 le Pc arasında grafik bakımından çok fark olurmu.?