Şimdi Ara

Biometrik fotoğraf sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pasaportumu çıkartırken 50x60 fotoğraf istendi, şimdi Almanya vizesi için başvuracağım, konsolosluk sitesinde 35x45mm ebatta fotoğraf deniyor. Bu biometrik standart bişey değilmiydi? 50x60 kabul edilir mi, yoksa tekrar mı fotoğrafçıya gideceğiz.? Alman konsolosluğuyla irtibatta olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

• 50*60 cok büyük kabul etmezler hollandaya basvurdum ben elimde 35*45 hafıf rotuslu foto vardı sitesinde 35*40 rotussuz foto istio diye ona uygun cektirdim. belgeleri götürdügümde 35*40i kücük die almadı sitesinde ragmen 35*45i aldı :D 50*60 vize bastıkları kagıda uygun deıl
  • Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbagci

Pasaportumu çıkartırken 50x60 fotoğraf istendi, şimdi Almanya vizesi için başvuracağım, konsolosluk sitesinde 35x45mm ebatta fotoğraf deniyor. Bu biometrik standart bişey değilmiydi? 50x60 kabul edilir mi, yoksa tekrar mı fotoğrafçıya gideceğiz.? Alman konsolosluğuyla irtibatta olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Biometrik fotoğraf sadece 45x35 demek değil, bir sürü detay var, resimde saçların başladığı yerle çene arasıda 32-36 mm olacak vs.

http://www.biometrikfotografcilik.com/biometrikfotograf.html

edit: arka fon beyaz olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 23 Ağustos 2011; 12:35:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf kağıdı tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.