Şimdi Ara

biometrik fotoğraf 18 adet 20 tl (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
216
Favori
109.875
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tesekkurler. kagit baski olarak sanirim farketmiyor herhalde verecegimiz kuruma, parlak ipek kagit vs olmasi.
  • Göztepe Optimum'un içine de koydular. AVM'nin otopark girişinde bulunuyor. 14 tanesi 20 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simcell

Göztepe Optimum'un içine de koydular. AVM'nin otopark girişinde bulunuyor. 14 tanesi 20 TL.

bak bu da güzel işte

az kaldı gençler, batıracaz fotocuları, ama iyilik yapıoruz onlara, haram para kazanmalarını engelliyoruz

sakın kira, kamera masrafı, işçilik... demeyin bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 9 Şubat 2017; 8:59:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

tesekkurler. kagit baski olarak sanirim farketmiyor herhalde verecegimiz kuruma, parlak ipek kagit vs olmasi.

Ben ipek yaptırdım, herhalde normalde oluyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: simcell

Göztepe Optimum'un içine de koydular. AVM'nin otopark girişinde bulunuyor. 14 tanesi 20 TL.

bak bu da güzel işte

az kaldı gençler, batıracaz fotocuları, ama iyilik yapıoruz onlara, haram para kazanmalarını engelliyoruz

sakın kira, kamera masrafı, işçilik... demeyin bana

Kimse batmasın ekmeğini kazanmaya devam etsin fakat 4 tane biyometrik fotoğrafa da İstanbul diye 35-40 lira istemesinler.
  • Bodrumda yaşıyorum geçenlerde kimlik için biyometrik resim çektirdim 4 resime 20tl ödedim. İşlemlerimi halletikten sonra fotoğrafı yazıcıda tarattım burada paylaşılan sitede küçültme yapıp 13x18cm olarak netbaski.coma gönderdim 6 fotoğrafın tanesi 0.45tl ye geldi toplam 3 tane istedim 1.95 TL tuttu + 4.75tl kargo toplam 6.65tlye 18 tane fotoğraf yaptırmış oldum. Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler
  • rfve kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekür ederim herkes adına.

• Bursa içi özellikle nilüfer'de uygun çeken yer bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • media marktan çıkarttırdım.

10x15 boyutlu 75 kuruş.
  • Avcılar tarafında var mı uygun bir yer?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

ilk mesajda aslında genel itibarı ile yazılmış.
    ilk mesajı yazan arkadaş son güncellemelere göre ufak tefek değişiklikler yapsa ve
    konu başlığına da ilk mesaj güncel yazsa bence bu kadar soru oluşmayacak. Nitekim ;

Adım - Adım Kısaca Anlatayım ;

Yeni Ehliyet -Yeni Kimlik ve Pasaport için Biyometrik Foto gerekiyor.

Evde Arka zemini beyaz yerde ve gölgesiz olacak şekilde foto çekebilirsin iş görür.
    orta - yüksek çözünürlüklü telefon olmalı 5 mp den yukarı diyeyim. ( zaten artık hemen herkeste 5mp den yukarı telefon var.)

http://www.idphoto4you.com/ adresine çektiğin fotoyu yükleyerek biyometrik hale getirebilir ve 10*15 kağıda çıktıya hazır hale
    getirerek bilgisayarına indirebilirsin.

Adımlar : Country Turkey seç > Photo & Print size otomatik gelir, image File dan Fotoyu Yükle ,
    Açılan sayfadan iki daire iç içe bir ölçek çıkacak küçük daire alt çene ile alnı kaplayacak şekilde ayarla (Zaten büyük daire direk kulaklar ve saçı almış olacak)
    Make Photo ya basınca 10*15 kağıda baskıya hazır halde fotoyu elde etmiş olacaksın. DOWNLOAD Kısmından bilgisayarına indir.

Yakında Mediamarkt varsa oradan 50-55 Kr a baskı alabilirsin. Yoksahttp://www.netbaski.com/ gibi bir siteden fotoları yükleyip 10*15 kağıt seçip
    baskıları alabilirsin.

Hocam pasaport için emniyetin sitesinde 60x50 mm diyor ama verilen sitede 45x35 mm yapıyor.
    Doğru ölçü için baskıyı 13x18 cm mi alıcaz acaba?

• Evet 50×60 yazıyor emniyetin sitesinde 2x2inç olsa 50x50 oluyo

Kabul edilir mi acaba

• albati kullanıcısına yanıt
    Başka ülke seçin 5x6cm bulmak için.

• BNYZ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Başka ülke seçin 5x6cm bulmak için.

• Ehliyet için biometrik fotoğrağ lazım fotoğrafı çektim
    IDPhoto4You
    Create your own passport photo for free - IDPhoto4You
    http://www.idphoto4you.com
    sitesinden Turkey seçince 5*6 geldi hemen print size 10*15 seçip ayarlamaları yaptıktan sonra upload et dedim fakat download ettiğimde resim 1200*1800 pixel çıktı tamam da altta sitenin ismi, standart TR passport falan yazıyor üsttede boşluk var netbaskıya yüklerken böyle mi yükleyeceğim? Birde netbaskıdan neyi seçeceğiz?
    www.netbaski.com
    Fotoğraf Baskı, Foto Kitap, Pola Kart, Poster, Foto Magnet, Canvas, Anı Kitabı
    http://www.netbaski.com/printing/fotograf-baskisi/10x15/editor
    buradan ipek seçeneğini mi kullanacağız yoksa vesikalık bölümünü mü kullanacağız. Hızlı cevap verirseniz çok makbule geçer sabah gün ışığında tekrar çekip ps yapıp yollayacağım. Teşekkürler

• |YipMan| kullanıcısına yanıt
    Evet o yazı ile basılacak. Ben 10x15 ipek seçmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

Ehliyet için biometrik fotoğrağ lazım fotoğrafı çektimhttp://www.idphoto4you.com sitesinden Turkey seçince 5*6 geldi hemen print size 10*15 seçip ayarlamaları yaptıktan sonra upload et dedim fakat download ettiğimde resim 1200*1800 pixel çıktı tamam da altta sitenin ismi, standart TR passport falan yazıyor üsttede boşluk var netbaskıya yüklerken böyle mi yükleyeceğim? Birde netbaskıdan neyi seçeceğiz?http://www.netbaski.com/printing/fotograf-baskisi/10x15/editor buradan ipek seçeneğini mi kullanacağız yoksa vesikalık bölümünü mü kullanacağız. Hızlı cevap verirseniz çok makbule geçer sabah gün ışığında tekrar çekip ps yapıp yollayacağım. Teşekkürler

hocam ne yaptınız bu işlemi

• 10/15 ipek seçip sipariş geçtim ama ara siteler kaliteyi bozdu biraz sanki ve ben pürüzleri parlaklığı doygunluğu falan snapseedden düzeltip öyle sipariş verdim. Biometrik için photoshop kullanılmamalıymış galiba. Bilmiyorum ehliyet için kursa götürücem olmaz derlerse izmirde bir yerden çekilirim birdaha uğraşmam. Siparişim aynı gün basılıp kargolandı yarın gelir muhtemelen.

• Biri bideo çeksin ya ne karışık iş bu. İlk mesajdaki uygulamalar ne işe yarıyor onu anlamış değilim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.