Şimdi Ara

Biolite campstove

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kıymetli dostlar merhaba. Forumda başlık ile alakalı araştırma yaptım ancak herhangi bir içeriğe ulaşamadım. Var ise böyle bir başlık affiniza sığınıyorum.

    Bilenlerin malumatı olduğu üzere başlıkta belirttiğim gibi kamp ve doğa gezilerinde ve hatta zorlu hayatı idame hallerinde hayat kurtaracak bu "biolite campstove" ürününden temin etmeyi düşünüyorum. Ürün asgari katı yakıt ile azami fayda sağlayacak, bağımsız elektrik üretimi, etkili yemek pişirme, kaynatma yoluyla dolaylı olarak temiz su üretimi, yine bağımsız ışık kaynağı ve hatta cep telefonu, radyo vs gibi küçük cihazları şarj edebileceğimiz elektrik kaynaklarından bağımsız kendi elektriğini üretme özelliğine sahip olma iddiasıyla piyasaya çıkmış bir ürün. İnternette yaptığım araştırmalarda bir çok yurt dışı kullanıcının deneyimleri mevcut.

    Temin yoluna gitmeden önce merak ettiğim şey yabancı kullanicilardan ziyade, forumumuzda bu cihazı kullanıp deneyimlerini paylaşmak isteyen arkadaşlarımız var mı?

    Her birinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Yorum yapmadan önce bazı başlıklarda karşılaştığım üzere yorumlarınizda ölçülü ve seviyemizi kaybetmeden fikir beyan etmenizi rica edeceğim... Biolite campstove

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.