Şimdi Ara

Bioksin Forte Sprey Kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bioksin Forte Sprey kullanan var mı?Hangi durumlarda ise yariyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

sen hangi durum için kullanmayı düşünüyorsun veya kullanıyorsun?

Saclarım yanlardan açılmaya başladı ve de taradigim zaman cok dökülüyor.
  • Yanlarda Verım Bekleme Tepe Bolgesınde Etkılı Bır Urun.
  • dostum eğer genetik dökülmen varsa, ne kullanırsan kullan; kullandığın süre boyunca etkili olacaktır. Genetik dökülmelerde; FDA tarafından etkinliği onaylanmış iki etken madde vardır: minoxidil ve finasterid. bu ikisi dışındakiler tamamen fasa fiso; reklam ürünüdür. yaşın kaç bu arada, dökülme için doktora gittin mi?
  • quote:

dostum eğer genetik dökülmen varsa, ne kullanırsan kullan; kullandığın süre boyunca etkili olacaktır. Genetik dökülmelerde; FDA tarafından etkinliği onaylanmış iki etken madde vardır: minoxidil ve finasterid. bu ikisi dışındakiler tamamen fasa fiso; reklam ürünüdür. yaşın kaç bu arada, dökülme için doktora gittin mi?

16 yaşındayım doktora gitmedim daha bu sene cok döküldü.Küçüklüğümden beri her sabah saçlarımı yıkadım ondan olmuş olabilir mi?Clear falan dökmüş olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

quote:

dostum eğer genetik dökülmen varsa, ne kullanırsan kullan; kullandığın süre boyunca etkili olacaktır. Genetik dökülmelerde; FDA tarafından etkinliği onaylanmış iki etken madde vardır: minoxidil ve finasterid. bu ikisi dışındakiler tamamen fasa fiso; reklam ürünüdür. yaşın kaç bu arada, dökülme için doktora gittin mi?

16 yaşındayım doktora gitmedim daha bu sene cok döküldü.Küçüklüğümden beri her sabah saçlarımı yıkadım ondan olmuş olabilir mi?Clear falan dökmüş olabilir mi?

her sabah saç yıkanır mı kardeşim, saçın yağ dengesini bozarsın. 2 günde 1 yıka.. ve en yakın zamanda doktara git, kafaya göre tedavi uygulama. belki demir, vitamin eksikliğin vardır.. geçmiş olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Minoxil Forte %5 Saç Döker Mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.