< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bioetix Alkali Filtre Testleri Kullanıcı Yorumları (13. sayfa)
-
-
Hocam sana nasıl izah edebilirim bilemiyorum gercekten..
Senin anlayacagın gibi söyle izah edeyim
SİMDİ SEBEKEDE VAR KİREC DEGİL Mİ? SEN KULLAN SEBEKEDEKİ KİREC. MİNERAL FİLTRELİ RO KULLANMA. BASİT ARITMA KULLAN DOĞAYI KİRLETME
BEN İSTİYOR KİRECSİZ SU. BEN KULLANMAK RO. DOĞAYI KİRLETMEK AMA AMACA ULASMAK..
umarım simdi izah edebilmisimdir..
-
Yok hocam olmadı gene. Siz sanırım tam anlamadığınız için tam anlatamıyorsunuz. Israrla aynen devam ediyorsunuz.
Ben size bir ufak bilgi vereyim, kireçsiz su istiyorsanız reçine kullanabilirsiniz, RO ya gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 27 Ekim 2024; 22:25:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tam isabetli karar.
Hocam gene olmadıysa artık yapacak bir sey yok.. Size bol kirecli ve bol tuz yıkamalı bos damacana sisesi doldurup damacana stoklamalı recineli günler dilemekten baska bir sey diyemem..
Baska bir konuda sormak ve öğrenmek istediginiz bir sey var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Ekim 2024; 22:31:24 > -
Siz benden birşeyler öğendiniz mi?
Hocam bu arkadaş anti ethicwater 😂 ethicwater ne satıyorsa ona kaka pis diyor , oradan ürün öneriyorum falan diye bana da sen satıcısın diyor , bana sen ethicwater in sahibi ahmet can falan diyor 😂
Arkadaş sabahtan beri özetle bioetix filtre almayın , alan kerizdir demek istiyor , royal Green roycera filtre satıyor ama orada yazmıyor burada yazıyor 😂
Hangi konuya yazsa aynı sonuç . Birazdan sana da sen satıcısın demeye başlar , aynı fikirde olmazsan vay haline 😂 bak şimdi benim mesajımdan sonra neler giydirmeye başlayacak 😂
Bu arada sabırla adamı çektiniz , tebrik ederim 😂
Ha bak birazdan da bu mesajı şikayet edip sildirecek umarım sildirmeden okursunuz 😂😂
Dur ben kopyalama yapayım şikayet edip sildirecek olursa siz okuyana kadar tekrar yapıştırırım 🙈
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 27 Ekim 2024; 22:47:41 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cok sey öğrendim hocam kafamı mineralle yıkamanın faydalarını öğrendim..
-
Arap sabunu ile yıkamak saçlara iyi geliyormuş, bilginiz var mı?
Uzun süre bekleyen su da pH ve Orp değerleri ilk ölçtüğünüz gibi aynı değerde olmaz, bir miktar düşüş olması normaldir, nedeni ise H₂CO₃ dür. Su havadaki karbondioksiti absorbe ederek karbonik asit oluşturur. H₂CO₃ zayıf asittir ve çok fazla aşağı çekmez değerleri ama ORP değerinde ciddi düşmeler olacaktır bu iyonizer cihazları içinde geçerlidir. Çok uzun süre bekletilmeden tüketilmelidir.
Orp azalmasının nedeni de genelde, bekleyen su havadaki oksijenle temas ederek oksidasyona uğrar ve suyun eksiden pozitif değerine çevirebilir.
Musluktan doldurup içersen daha yüksek değerlere maruz kalırsın, ağzı açık bekletirsen değerleri düşer. Alkali ve düşük orp su tüketmek için doldur tüket mantığı daha doğru kullanım şekli olacaktır.
Kalıcı pH için CaCO3 kullanılabilir veya magnezyum ve kalsiyum yönünden daha yüksek tutmak gereklidir. CaCO3 filtreler genelde kalsit içerikli olduğu için sağlık açısından kurşun içeriği için pek tercih edilmiyor. Bu yöntemler tam kalıcı olmasada düşmesini baya yavaşlatır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Evet hocam bilgim var. Arab sabunu ile yıkamak cok iyidir özellikle mineralle birlestirince.. Mineralli su kafa derisinden emilerek sac köklerini besliyor arab sabunu bu minerali kafaya daha iyi yediriyor ve kafanızdan sac fıskırıyor.. Zaten saclıysanız kel kalmıyorsunuz.. Minerali arıtmada kullanmıyorum fakat kafamı her gün bioetix ile yıkadıgım icin kafamdan sac eksik kalmıyor. Bu mineral her derde deva.. Ailecek mineral fetisiyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ekim 2024; 6:7:58 > -
O zaman arap sabunu ile yıkanın.
Yıkanmaz mıyım hacım? Arab sabununu suriye'den özel siparis ediyoruz üstüne de mineralli alkali filtre tabii ki.. Kafama iyice yediriyorum.. NSF'i yok ama NSF'li malzeme.. Esli yapsın f***tek yapsın onlar mineral vermez ve sağlık acısından onlara güvenmem, abilerim dükkanda doldurunca, mineral veriyor etkili ve güvenli oluyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Ekim 2024; 8:33:4 > -
Sayın hocam o attıgınız güzide mesajı silmissiniz nerede o eski katıksız sabunlar seklindeki mesajınız.. Burada en cok ise yarayan mesajınız oydu fakat talihsiz bir sekilde silinmis..
Ben de sizinle aynı düsünüyorum katıksız suriye malı arab sabunu olacak ve alkali mineral filtre kafaya iyice yedirdim mi sac fıskırtır kellik sorunu yasanmaz..
-
Hocam eskininde doğal sabunları pek yok gerçi. Şimdi hepsi katkılı. Katkısız bulmak zor. Eskinin kıvamı yok pek ancak eski üreticilerden bkz.
https://www.vapurcu.com.tr/
Evet hocam bunu diyorum vapurcu gercekten iyi bir üreticiye benziyor.. Zaten arab sabunu dedim mi vintage olmalı.. Suriye sabununun yanında bunu da deneyeyim ben..
-
Suriye sabunu ne alaka?
Halep sabunu da diyorlar hocam katkisiz sabundur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E siz nerden biliyorsunuz halep sabunu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X