Şimdi Ara

Binek hayvanlar nasıl alınabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vashj'deki Blood Elf karakterimi level 40 yaptım fakat bir sorun var. Blood Elf'lerin binek hayvanı sanırım devekuşuymuş ve bunu almak istiyorum. 220-230 gold civarı param var. Guild'den birine sordum ve Bloodhoof Village'ı önerdi. Buraya baktım fakat buradan alınan binek hayvanların sanırım Kodo gibi bir adı var kısacası devekuşu değil. Google'da aradım fakat Türkçe konuşmadıklarından hatta İngilizce bile konuşmadıklarından dolayı ne dediklerini anlayamadım.

Ne yapmam gerektiğini açıkça anlatırsanız sevinirim. Konuma cevap yazacaklara -yazan olursa- şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen -- 29 Haziran 2007; 22:24:59 >

• hocam bak anlatıyım: Silvermoon city nin ön tarafında satılıyor bu. Silvermoon city den çıkınca, soldaki yolu takipo ediyosun. 100-150 metre sonra ilerde ufak bi bina tarzı bişi var, zaten yanında devekuşları da var. Gerisi kolay. Hadi kolay gelsin
  •  Binek hayvanlar nasıl alınabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krandei -- 29 Haziran 2007; 22:40:16 >
  • Çok sağolasın hocam. Yarım saattir arıyorum bulamamıştım, çok yardımcı oldun. Bir şey daha sormak istiyorum, bu devekuşlarının Brill'den alınan atlardan hız bakımından bir farkları var mı?
  • 40 lv bütün bineklerin hızları aynı diye biliyorum. yani %60
  • Bir de resim koyayım hatıra olsun. Yeniden teşekkür ederim alp_seeboy.

Binek hayvanlar nasıl alınabilir?
  • Rica ederim. Bu arada çok güzel bi mage mişsin çok yakışmış Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bir 40 olsam da binsem şunlara. Bu oyunda en sevmediğim şey bu, 40 levela kadar binek yok. Koştur dur o levela kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Citizen

Vashj'deki Blood Elf karakterimi level 40 yaptım fakat bir sorun var. Blood Elf'lerin binek hayvanı sanırım devekuşuymuş ve bunu almak istiyorum. 220-230 gold civarı param var. Guild'den birine sordum ve Bloodhoof Village'ı önerdi. Buraya baktım fakat buradan alınan binek hayvanların sanırım Kodo gibi bir adı var kısacası devekuşu değil. Google'da aradım fakat Türkçe konuşmadıklarından hatta İngilizce bile konuşmadıklarından dolayı ne dediklerini anlayamadım.

Ne yapmam gerektiğini açıkça anlatırsanız sevinirim. Konuma cevap yazacaklara -yazan olursa- şimdiden teşekkür ederim.

kodo büyük gergedan.
  • binek hayvanlar nasıl alınır yardım edebilirmisiniz
  • Level 20'ye çekildi artık binekleri ilk alma level'i. Hangi ırkla oynuyorsan o ırkın ana şehrinin genelde hemen dışında bir yerde satılıyor bu binekler. 4 golda binmeyi öğreniyorsun, 1 golda binek alabiliyorsun. Kendi şehrin olduğu için reputation'dan kaynaklı bir miktar da indirim oluyor.

Hangi ırkı oynadığını söylersen daha net bir cevap alabilirsin.
  • kendi ırkının bineğini sorun olmadan alabiliyorsun ama başka ırkların binekleri için o ırk tarafından tanınman lazım.%60lık ilk adım bineği alabilmen için artık 20 level olman yetiyor.binek satıcıları illaki ırkın ana şehrinin içinde yada yakınlarında bulunur.wow head kullanabiliyorsan yerlerini bulman çok kolay olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan6175

binek hayvanlar nasıl alınır yardım edebilirmisiniz

yazdığın konuunun tarihine bi bak
  • Hortlak gördüm sanki .P
  • ne güzel işte adam araştırmışda bulamamış direk başlık açmamış.
  • beyler bende 20 lvl mageyim skili ogrendım ama atı alıcagım adam ortada yok stormwinddede baktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpella33

beyler bende 20 lvl mageyim skili ogrendım ama atı alıcagım adam ortada yok stormwinddede baktım

Karakter hangi ırk?
    Her ırkın level 20 ve hatta level 40'ta alıp kullanabileceği binek farklı, bunların dışında binekler için daha yüksek level, reputation vs. gerekli. Irklara ait binek satıcıları genellikle başlangıç bölgesinden bir sonraki kampta olurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

quote:

beyler bende 20 lvl mageyim skili ogrendım ama atı alıcagım adam ortada yok stormwinddede baktım

Karakter hangi ırk?
    Her ırkın level 20 ve hatta level 40'ta alıp kullanabileceği binek farklı, bunların dışında binekler için daha yüksek level, reputation vs. gerekli. Irklara ait binek satıcıları genellikle başlangıç bölgesinden bir sonraki kampta olurlar.

buldum hocam geç oldu ama olsun sana farklı bir soru sorucam mageyım her ulkeye yuruyup duruyorum magenın dırek gidebilmesı ıcın bı skıl fılan varmı ısınlanma vb
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

quote:

Karakter hangi ırk?

buldum hocam geç oldu ama olsun sana farklı bir soru sorucam mageyım her ulkeye yuruyup duruyorum magenın dırek gidebilmesı ıcın bı skıl fılan varmı ısınlanma vb

Sadece mage classına özel, teleport ve portal spelleri var. Teleport ile büyük şehirler arası ışınlanman mümkün ancak hangi şehre kaç levelda açılıyor bu skiller tam bilmiyorum. Portal spelli ise içinde bulunduğun parti ya da raiddeki herkesin teleport için kullanabileceği bir kapı açar.
    Spellerini öğrendiğin mage trainera bakarsan hangi levellarda bu yetenekleri öğrenebileceğini görebilirsin.
    Haritalar arası daha hızlı seyahat edebilmek için mount, teleport vb. dışında tüm şehirlerde ve bir çok kampta bulunan 'flight pointleri' kullanabilirsin. Bir kampa uçabilmek için önceden bir kez oradaki flight master ile konuşmuş olman gerekir.
    Yine uzun oldu, umarım işine yarar. Cevapları hemen yazamıyorum, mecburiyetten. Kusura bakma. İyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vayy citizen 'e bak bir zamanlar wow oyuncusuymuş ha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.