Şimdi Ara

Binek Amaçlı ve Ekonomik Hangi Pick Up Önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu pickup konusunda peder fazla takıntı yapdı alıcamda alıcam diye tutturdu geçen gün bir tane d-max görmüş birazda yapılıymış galiba hasta olmuş arabaya bende pick up alıcam diye tutturdu.. :) bende araba işi yapıyorum ama pick uplarla yakından uzakdan alakamız yok çevremde kime sorsam onlarda bilmiyor pick up sektörü farklı abi onu pick up cı lar meraklıları vardır onlara sorucan diyorlar..

bende burda sorıyım dedim :) elbet işden anlayan meraklıları vardır..

bizim pedere pick up düşünüyoruz ama ticaretle yük falan la işi yok bildiğiniz normal sedan araç gibi binek amaçlı kullanıcak.. o yüzden öncelik ekonomik ve aracın binek araç kadar dolu olması donanım konfor ve aksesuar bakımından zaten 4 çekerde olmaz direk vergilendirmesi arazi aracı sınıfına giriyor..

yardımlarınızı bekliyorum.. yoksa adam tutturdu dmax alıcam diye boş ver onu diyoruz yolda nissan görüyor iyi o zaman bundan alırız diyor navaralarda çok yakıyor diyorum o zaman bana pick up bul diyor.. onda 2010 megan 2 1.5dci var benim megan kadar yaksın diyor oldu dedim o kadar az yakan pick up bulursam senden önce ben kendime alırım

her yıl bakımı var diyorum 1.köprüden geçemessin diyorum olsun diyor emekli adamım işim ne götürüm bakıma karşıdada işim yok zaten geçersemde ikinci köprüyü kullanırım diyor yani kafaya takmış caydıramıycam o belli.. bari almışken iyi bir şey alalım diyorum.

• Binek amaçlı pick up almayın, pişman olursunuz.

Babanız size inanmıyorsa buraya yazılanları okutun, belki o zaman inanır.

Babam 150.000 km boyunca pick up kullandı. Ben de kullandım haliyle. Pick up denen araba,

1. Gücüne göre yavaştır ve çok yakar.

2. Çok kötü yol tutar, hatta yol tutmaz desek daha doğru. Yol tutuşu bir nebze arttırabilmek için kasaya en az 100 kg ağırlık koymak lazım ki bu da performans ve yakıtı olumsuz etkiler.

3. Sakın konfor beklemeyin, zıplaya zıplaya gitmeye alışın.

4. Dış ölçüleri çok büyük olmasına karşın bu ölçüler kabine asla yansımaz. Arka koltuklar oldukça dardır.

5. Donanım olarak binek arabalara göre zayıflar.

Sonuç olarak. şehir içinde binek araç olarak pick up kullanmak aptallık diyebilirim. (Ava gidenleri, eşya taşıyanları, araziye girenleri, karlı yollarda kullananları, yani pick up'ı amacına uygun kullananları tenzih ederim elbette.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 21 Mayıs 2011; 16:15:51 >

• ş.içinde pick up çok mantıksız. birkere ağırlığından kaybediyor. pratiklik yok ekonomi yok.
  • sağolun arkadaşlar
  • çok ısrar ederse 2. el bir L200 düşünebilrsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.